Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати закусочний торт з кабачків і плавленого сиру?
Готувати просто, швидко, виходить смачно і незвично. Відмінна альтернатива кабачковым оладок. Прошарок в такому тортику може бути будь-якою, за смаком, не обов'язково з сиру і майонезу.
Що знадобиться для приготування

600 грам кабачків
120 грам майонезу
200 грам борошна
Два яйця
100 мл. молока
Сіль за смаком
Часник
Свіжа зелень кропу
Рослинне масло для смаження
Щіпка соди (погасити оцтом)

Приготування

Кабачки натерти на крупній тертці, два-три зубчики часнику пропустити через прес. Влити молоко, додати яйця, дрібку соди (погасити оцтом), добре вимішати і поступово всипати борошно. Спекти млинці завтовшки 3-4 мм. Обов'язково стежте, щоб млинці не пригоріли, якщо вони надмірно підрум'яняться, з'явиться неприємний присмак.
На дрібній тертці натерти сир, змішати з пропущеним через прес часником (часник додайте за смаком). Додати майонез.
Кабачкові млинці промазати начинкою, скласти стопкою один на другий, верхній млинець змастити майонезом, посипати кропом. Дати трохи настоятися - коли млинці просочаться начинкою, вони будуть смачніші. Приємного апетиту!
Просмотров: 888
Категория: Рецепти |
| Теги: натерти, млинці

Рекомендовані рецепти:

Кекс столичний
Парові булочки
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Салат з капустою і кукурудзою (рецепт)
Пиріг-галета з журавлиною
Бутербродний торт "Полосатик"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: