Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати закусочний пиріг зі щавлем?
Для пирога використовується готове листкове дріжджове тісто. Його потрібно розморозити і розкачати, але не занадто тонко – щавель дасть сік, і тонке тісто може розмокнути навіть незважаючи на доданий в начинку крохмаль. Для начинки продукти беруться в довільній пропорції.
Що знадобиться для приготування

Упаковка готового листкового дріжджового тіста (450-500 грамів)
Одне сире яйце для змащування тесту
Бринза або адигейський сир
Свіжий щавель
Варені яйця
Сіль і спеції за смаком

Приготування

Тісто розморозити, розкачати за розміром форми і з урахуванням бортиків. Сильно тонко не розгортайте щоб тісто не розмокло під час випічки. Викладіть його в форму, обріжте зайве і зробіть із залишків тіста фігурки для прикраси пирога.
Для начинки всі продукти беруться в довільній кількості, але її повинно бути багато – щавель під час випікання розм'якне і начинка осяде. Змішайте нарізану дрібними кубиками бринзу, варені яйця, щавель, присипте трохи крохмалем. Посоліть і додайте спеції за смаком. викладіть начинку на тісто, прикрасити фігурками, змастіть збитим яйцем і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно півгодини.
Просмотров: 675
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, щавель

Рекомендовані рецепти:

Цепеліни
Тарталетки з куркою і помідорами
Лимонно-горіхові млинці
Кекс "селянські"
Гречка з консервованим тунцем
Закусочний торт "Полянка"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: