Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати закусочний пиріг зі щавлем?
Для пирога використовується готове листкове дріжджове тісто. Його потрібно розморозити і розкачати, але не занадто тонко – щавель дасть сік, і тонке тісто може розмокнути навіть незважаючи на доданий в начинку крохмаль. Для начинки продукти беруться в довільній пропорції. Що знадобиться для приготування Упаковка готового листкового дріжджового тіста (450-500 грамів) Одне сире яйце для змащування тесту Бринза або адигейський сир Свіжий щавель Варені яйця Сіль і спеції за смаком Приготування Тісто розморозити, розкачати за розміром форми і з урахуванням бортиків. Сильно тонко не розгортайте щоб тісто не розмокло під час випічки. Викладіть його в форму, обріжте зайве і зробіть із залишків тіста фігурки для прикраси пирога. Для начинки всі продукти беруться в довільній кількості, але її повинно бути багато – щавель під час випікання розм'якне і начинка осяде. Змішайте нарізану дрібними кубиками бринзу, варені яйця, щавель, присипте трохи крохмалем. Посоліть і додайте спеції за смаком. викладіть начинку на тісто, прикрасити фігурками, змастіть збитим яйцем і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно півгодини. | |
Просмотров: 675 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |