Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати закусочні кекси?
У кекси можна визначити невеликий шматочок сиру, якому не знайшлося застосування, і шматочок шинки або ковбаси, що залишилася від бутербродів. Спеції, зелень додайте за смаком.
Необхідні продукти

Два яйця
150 мл. молока
150 грам борошна
40 грамів маргарину
Половина чайної ложки солі (можна менше, якщо сир і шинка солоні)
Дві чайних ложки розпушувача
По 100 грам шинки і сиру
Трохи свіжої зелені кропу
Спеції за смаком і за бажанням

Приготування

Маргарин розтопити, остудити до кімнатної температури. Влити молоко, додати яйця і все збити міксером. Ввести просіяне борошно, сіль і розпушувач, перемішати до однорідної маси. Тісто вийде рідкувате, як на оладки.
Шинку і сир нарізати невеликими шматочками, дрібно порубати зелень і додати в тісто. Покласти спеції, розмішати.
Формочки для кексів краще використовувати силіконові щоб випічка не прилипала. Якщо таких немає, то металеві потрібно дуже добре змастити олією. Заповнити наполовину обсягу і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати приблизно 20 хвилин.
Просмотров: 1627
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: спеції, шматочок

Рекомендовані рецепти:

Салат "Червоний"
Пиріг з бринзою та руколою
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Горіхові трубочки
Ватрушка "Ласун"
Квасоля з помідорами і грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: