Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати закусочні голубці?
Це повністю овочеві голубці, м'яса в них немає. Начинка з морквини і часничку зі спеціями, маринад - звичайний, як для літніх закусок. Після приготування голубців треба постояти три дні - тоді вони будуть готові до вживання. Що знадобиться для приготування Капустяне листя 15 - 20 штук Кілограм моркви Шість - вісім часточок часнику півлітра води П'ять столових ложок + півсклянки олії Половина склянки оцту (6%) Половина склянки цукру Дві столові ложки солі + третина чайної ложки Приготування Капустяне листя опустити на кілька секунд в киплячу подсоленую воду і відразу ж охолодити під проточною холодною водою. Скласти в друшляк і дати стекти воді. Моркву нашаткувати тоненькою соломкою. У сковорідці розігріти п'ять столових ложок рослинного масла, злегка обсмажити в ньому нарізану скибочками часник. Через хвилину покласти моркву, третина чайної ложки солі і готувати п'ять хвилин. Щоб морква не пригоріла, її треба помішувати. Охолодити начинку. На капустяне листя викладаємо моркву, загортаємо голубці як зазвичай. Складаємо їх в глибокий посуд. Для маринаду в каструлі змішуємо воду, масло, сіль і цукор, як закипить - вливаємо оцет. Заливаємо киплячим маринадом голубці, даємо охолонути і прибираємо в холодильник. Закуска буде остаточно готова через три дні. | |
Просмотров: 1143 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |