Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати закусочні голубці?
Це повністю овочеві голубці, м'яса в них немає. Начинка з морквини і часничку зі спеціями, маринад - звичайний, як для літніх закусок. Після приготування голубців треба постояти три дні - тоді вони будуть готові до вживання.
Що знадобиться для приготування

Капустяне листя 15 - 20 штук
Кілограм моркви
Шість - вісім часточок часнику
півлітра води
П'ять столових ложок + півсклянки олії
Половина склянки оцту (6%)
Половина склянки цукру
Дві столові ложки солі + третина чайної ложки

Приготування

Капустяне листя опустити на кілька секунд в киплячу подсоленую воду і відразу ж охолодити під проточною холодною водою. Скласти в друшляк і дати стекти воді.
Моркву нашаткувати тоненькою соломкою.
У сковорідці розігріти п'ять столових ложок рослинного масла, злегка обсмажити в ньому нарізану скибочками часник. Через хвилину покласти моркву, третина чайної ложки солі і готувати п'ять хвилин. Щоб морква не пригоріла, її треба помішувати. Охолодити начинку.
На капустяне листя викладаємо моркву, загортаємо голубці як зазвичай. Складаємо їх в глибокий посуд.
Для маринаду в каструлі змішуємо воду, масло, сіль і цукор, як закипить - вливаємо оцет. Заливаємо киплячим маринадом голубці, даємо охолонути і прибираємо в холодильник. Закуска буде остаточно готова через три дні.
Просмотров: 1080
Категория: Рецепти |
| Теги: голубці, моркву

Рекомендовані рецепти:

Ковбаса кров'яна
Креветочний салат по-креольски
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Морквяний торт
Листкова коса з капустою
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: