Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати закусочні булочки з шинкою і сиром?
Коли залишається невеликий шматочок сиру і трошки шинки або ковбаси, ці продукти можна прилаштувати в апетитні закусочні булочки. Готувати їх зовсім просто і недовго.
Необхідні продукти

100 грам шинки або вареної ковбаси
150 грам твердого сиру (можна твердий змішати з плавленим сирком)
200 грам борошна
200 мл. молока
Чайна ложечка розпушувача для тіста
Сіль і спеції за смаком
Свіжа зелень (не обов'язково)
Рослинне масло для змазування дека

Приготування

Ковбасу натерти на тертці (щоб це було легше зробити, покладіть її ненадовго в морозилку, потім вона легко натирається) або дуже дрібно порізати. Сир натерти на дрібній тертці.
В злегка підігріте молоко покласти сіль, всипати просіяне борошно, розпушувач і розмішати тісто. Додати ковбасу і сир, якщо є зелень - її дрібно наріжте і додайте в тісто. Приправте улюбленими спеціями (базилік, чебрець) і добре перемішайте тісто.
Деко змастіть маслом або застелити папером для випічки і за допомогою ложки викладіть тісто на деко маленькими порціями.
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 20 - 30 хвилин (час випікання залежить від особливостей вашої духовки).
Просмотров: 750
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, тісто

Рекомендовані рецепти:

Кругла хала
Свинина за оригінальним рецептом
Клубочки ниток
Калиссоны - французькі ласощі
Рулет з мовою і сиром
Мафіни з бананом і горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: