Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати закусочні булочки з шинкою і сиром?
Коли залишається невеликий шматочок сиру і трошки шинки або ковбаси, ці продукти можна прилаштувати в апетитні закусочні булочки. Готувати їх зовсім просто і недовго. Необхідні продукти 100 грам шинки або вареної ковбаси 150 грам твердого сиру (можна твердий змішати з плавленим сирком) 200 грам борошна 200 мл. молока Чайна ложечка розпушувача для тіста Сіль і спеції за смаком Свіжа зелень (не обов'язково) Рослинне масло для змазування дека Приготування Ковбасу натерти на тертці (щоб це було легше зробити, покладіть її ненадовго в морозилку, потім вона легко натирається) або дуже дрібно порізати. Сир натерти на дрібній тертці. В злегка підігріте молоко покласти сіль, всипати просіяне борошно, розпушувач і розмішати тісто. Додати ковбасу і сир, якщо є зелень - її дрібно наріжте і додайте в тісто. Приправте улюбленими спеціями (базилік, чебрець) і добре перемішайте тісто. Деко змастіть маслом або застелити папером для випічки і за допомогою ложки викладіть тісто на деко маленькими порціями. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 20 - 30 хвилин (час випікання залежить від особливостей вашої духовки). | |
Просмотров: 750 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |