Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати закуску з моркви з ананасами?
Простий і швидкий салат з пікантним смаком хороший і сам по собі і як доповнення до риби або м'яса. Моркву можна нарізати довільно, але бажано щоб шматочки були приблизно такого ж розміру як і шматочки ананаса. Гостроту салату регулюйте по своєму смаку.
Що знадобиться для приготування
500 грам моркви
Баночка консервованих ананасів (200 грам)
Одна цибулина
Часточка часнику
Столова ложка лимонного соку
Чайна ложечка солодкого соусу чілі
Сіль і мелений перець за смаком
Рослинна олія
Приготування

Моркву нарізати брусками або кубиками, кільця ананасів нарізати шматочками такого ж розміру.
Розігріти в сковорідці трохи олії, обсмажити до прозорості цибулю (його нарізати пір'ям або півкільцями), викласти моркву і продовжити обсмажувати до готовності моркви. В кінці обсмажування посолити і поперчити овочі.

Покласти у сковорідку ананас, прогріти, влити дві - три столові ложки сиропу з банки з ананасами, ложку лимонного соку, солодкий соус чилі.

При постійному помішуванні готувати поки морква не почне злегка карамелизоваться. Додати подрібнену часточку часнику, перемішати і зняти з вогню. Остудити салат, за бажанням і за смаком можна додати ще лимонного соку.
Просмотров: 607
Категория: Рецепти |
| Теги: такого, лимонного

Рекомендовані рецепти:

Картопляний салат з беконом та помідорами
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Пиріг "Ягідне хмарина"
Суп-пюре з петрушки з грибами
Шоколадне печиво з кунжутом
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: