Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати закуску з моркви?
![]() Що знадобиться для приготування 250 грам невеликий морквини (бажано молодий) Чайна ложка рідкого меду Дві столові ложки соєвого соусу Дві столові ложки оливкової олії Базилік за смаком Чорний мелений перець і трохи гострого перчика чилі (чилі - при необхідності) Приготування Моркву треба добре вимити. Якщо молода, то можна і не чистити, а ретельно потерти щіточкою. Розрізати в довжину на четвертинки. Викласти в посуд для запікання, можна на деко і полити маринадом. Для маринаду змішати оливкова олія з медом і соєвим соусом і злегка збити виделкою. Якщо мед густий - його розігріти на водяній бані і потім додавати в маринад. Перемішати моркву, поставити в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і запікати хвилин 15 - 20. Морква повинна стати м'якою, але не розвалюватися. Готову моркву поперчити, посипати дрібно нарізаними листям базиліка і подавати як закуску або як гарнір. Якщо свіжого базиліка немає, його можна замінити сухим. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 612 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |