Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати закуску з лаваша з сиром і зеленню?
Дуже проста, ситна і смачна закуска. Відмінно підійде до овочевого соку, кави або замість хліба, а для весняних пікніків і зовсім ідеальне рішення. Сир потрібно вибирати сухий і жирний - вийде смачніше.
Що знадобиться для приготування

Упаковка вірменського лаваша
Приблизно 700 грамів хорошого домашнього сиру
П'ять яєць
Два великих пучка зелені кропу і петрушки
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинне масло для смаження

Приготування

Зелень дрібно ріжемо. Сир розминаємо, змішуємо з яйцями, зеленню, додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком. Добре вимішуємо до однорідності, щоб сир був без грудочок.
Лаваш краще брати прямокутної форми - так буде менше обрізків. Розрізаємо на квадрати, на кожен шматочок в середину викладаємо начинку, звертаємо конвертом.
Розігріваємо в пательні велика кількість рослинної олії і обсмажуємо конвертики з усіх боків до рум'яної скоринки. Виходить дуже смачно, швидко і зовсім нехлопотно!
Крім кропу і петрушки можна додати кінзу або хороший пучок зеленого цибулі - але це на любителя.
Просмотров: 606
Категория: Рецепти |
| Теги: сир, мелений

Рекомендовані рецепти:

Житні млинці
Тонкі пиріжки з картоплею
Пиріг з горіхами
"Той самий" столичний кекс
Мафіни з чорницею
Яблучна коврижка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: