Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати закуску з капусти і буряків?
Смачну закуску можна приготувати, використавши капусту і буряк. Таке блюдо буде непогано виглядати і за святковим столом.
Необхідно:

Капуста білокачанна - один кілограм;
Буряк - три штуки;
Часник - 4 зубки;
Цукру - половина склянки;
Сіль - півтори столових ложки;
Оцту - половина склянки;
Масла рослинного - половина склянки.

Процес приготування:
Треба видалити у капусти верхні листки, промити її і трохи просушити. Не можна брати капусту ранніх сортів.
Капусту треба пошинкувати і скласти в глибоку миску. Окремо очистити буряк і натерти на тертці (крупно). Часник очистити і видавити через часникодавку. Буряк і часник перекласти до капусти, перемішати і присолити, додати оцет, цукор і масло. Перемішати, капусту сильно натискати не треба, щоб вона не дала надто багато соку, і не втратила форму.

Скласти в емальовану ємність і покласти зверху гніт. Поставити в тепле місце на добу. Капуста вже буде готова до цього часу. Зберігати таку капусту можна довго в прохолодному місці.

Приємного апетиту!
Просмотров: 430
Категория: Рецепти |
| Теги: буряк, капусту

Рекомендовані рецепти:

Манні млинці
Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Французькі булочки
"Крем-брюле" з сиру
Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: