Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати закуску з кабачків і яблук?
Кабачки самі по собі нейтрального смаку, і набувають смак того продукту, з яким їх готують. Так і в цьому рецепті - яблуко віддає кабачків свій аромат і смак, додає невелику кислинку, і в загальному закуска виходить дуже приємного смаку.
Що знадобиться для приготування
Трохи більше кілограма кабачків (1 кг.200 гр.)
500 грам яблук кислуватого смаку
Дві - три цибулини
Один - два зубчики часнику
Суміш мелених перців
Сіль за смаком
Зелень кропу і петрушки
Одна - дві столові ложки сметани
Рослинне масло для смаження
Приготування

Якщо кабачки молоді, то чистити їх не потрібно, якщо шкірочка груба, то її потрібно зрізати. М'якоть нарізати великими кубиками. Цибулю теж нарізати великими кубиками і протушкувати в невеликій кількості олії до прозорості. Потім покласти до цибулі кабачки і обсмажувати все разом, але не подрумянивать. Періодично помішуйте овочі поки не випарується вся рідина. Посоліть і поперчіть.

Коли кабачки стануть прозорими (шматочки повинні зберігати форму), покладіть очищені від шкірки і нарізані великими шматочками яблука. Перемішайте і готуйте на середньому вогні, поки яблука не розм'якшиться і не перетворяться на пюре.

Додайте сметану і пропущений через прес часник, посипте зеленню. Доведіть до кипіння і вимкніть вогонь. Можна подавати закуску і в холодному, і в гарячому вигляді.
Просмотров: 359
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачки, кабачків

Рекомендовані рецепти:

Рулет "Курятина в желе"
Яблучний штрудель з-австрийски
Слойки з яблуками
Мафіни з бананом і горіхами
Великодні паски
Бутерброди з ананасом та сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: