Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати закуску з баклажанів з сиром?
Деякі сорти баклажанів мають різкий смак і сильно гірчать, тому успіх приготування баклажанів нерідко залежить від того, наскільки вдалі попалися овочі. Вибирайте для цієї страви невеликі, легкі плоди темного кольору.
Що знадобиться для приготування

Три невеликих баклажана
Дві помідори
Три-чотири зубчики часнику
200 грам сиру
Дві столові ложки сметани
200 грам мелених волоських горіхів
Щіпка солі
Зелень кропу

Приготування

Баклажани розрізаємо вздовж «язичками», посипаємо сіллю і залишаємо хвилин на тридцять. Потім промиваємо й обсушуємо. Кожен скибочку обсмажуємо в олії з двох сторін на невеликому вогні до злегка рум'яного кольору.
Готуємо начинку. Сир натираємо на тертці, часник пропускаємо через прес. Змішуємо зі сметаною.
Беремо дві скибочки баклажанів - одна побільше, інша поменше. Складаємо, між собою баклажани злегка промазуємо начинкою. Звертаємо так, щоб менший скибочку виявився зовні. У середину кладемо ложку начинки і ложку мелених горіхів. Прикрашаємо скибочкою помідора і зеленню. Закуска готова. Приємного апетиту!
Просмотров: 611
Категория: Рецепти |
| Теги: ложку, баклажанів

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з бринзою та руколою
Горіхово-яблучний кекс
Ескалопи з свинини
Десерт "Кокосовий рай"
Хлібні булочки з розмарином
Закуска з печериць по-іспанськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: