Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати закуску «Кульки оселедцеві»?
З оселедця можна приготувати безліч різних закусок. Її можна подати нарізану на шматочки і приправлену зеленим або ріпчастою цибулею, також оселедець можна додавати в салати, робити з неї оселедцеве масло і багато іншого. Як же приготувати закуску «Кульки оселедцеві»? Кульки оселедцеві Інгредієнти: Філе оселедця - 300 грамів; Масло вершкове - 200 грамів; Яйце куряче - 3 - 4 штуки; Гірчиця, майонез. Процес приготування: Необхідно філе оселедця перемолоти в м'ясорубці або дуже дрібно посікти ножем. Яйця курячі відварити, очистити, розрізати на дві половинки, вийняти жовток. Далі жовток, розім'яти виделкою і змішати з м'яким вершковим маслом. Потім до яйцю і маслу додати оселедець і трохи гірчиці. Перемішати і сформувати кульки по розміру курячого жовтка і викласти на половинки курячих білків, зверху зробити сіточку з майонезу і прикрасити зеленню. На додаток до таких оселедцевим кульок можна приготувати салат. Салат з оселедцем Інгредієнти: картопля, філе оселедця, цибулю зелений, сіль, олія соняшникова. Процес приготування: Картоплю відварити в шкірці, очистити і порізати кубиками, скласти в миску. Туди ж додати дрібно нарізане філе оселедця, зелений лук, трохи присолити, перемішати і додати соняшникову олію. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 1064 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |