Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати вівсяне печиво з шоколадом?
Любителям вівсяного печива пропоную ось такий незвичайний рецепт, в якому до традиційних інгредієнтів - вівсянку і борошно доданий чорний шоколад.
Необхідні продукти

100 грам маргарину
Склянку цукру
Склянку борошна
Склянку з чвертю вівсяних пластівців
Одне яйце
150 грам чорного шоколаду (вміст какао не нижче 60%)
Половина склянки дрібно нарубаних горіхів
Половина чайної ложки розпушувача
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)
Пакетик ванільного цукру

Приготування

Шоколад рубаємо дрібними шматочками. Яйце збиваємо, додаємо м'який маргарин, цукор. Збиваємо міксером у пишну масу. Додаємо борошно, вмішуємо її, щоб вийшло однорідне тісто, і потім всипаємо вівсяні пластівці. Розмішуємо, кладемо ванільний цукор, гашену соду, розпушувач, шматочки шоколаду. Вимішуємо ще раз і даємо тісту трохи постояти.
Робимо кульки, розкладаємо їх на деко на невеликій відстані один від іншого і трохи придавлюємо. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо двадцять хвилин. Готовому печінкою даємо охолонути на деку і потім перекладаємо в посуд з щільно прилягає кришкою. Зберігати печиво можна тиждень.
Просмотров: 405
Категория: Рецепти |
| Теги: чайної, шоколаду

Рекомендовані рецепти:

"Медова" свинина з імбиром
Оладки з чорницею
Італійські медові пончики
Паштет по-східному
Львівський сирник
Смачні сирники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: