Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати вівсяне печиво з чорносливом?
У вихідний день можна побалувати своїх домашніх смачною і корисною випічкою. Вівсяне печиво з чорносливом, прянощами і горішками особливо порадує любителів вівсяної випічки. Необхідні продукти Склянку - півтори борошна Склянку вівсяних пластівців Половина склянки цукру Склянку чорносливу 2/3 склянки натурального йогурту Чайна ложка кориці Столова ложка мигдалевих горіхів Три столових ложки оливкової або рослинного масла Чайна ложка розпушувача Приготування Якщо немає мигдалевих горіхів - беріть волоські. Чорнослив промийте під проточною водою, якщо дуже сухий - залийте на п'ять хвилин окропом. Потім обсушіть і наріжте шматочками. Порубаєте горіхи. Змішайте борошно з корицею і розпушувачем, просіяти, додати цукор, вівсяні пластівці. Потім покладіть чорнослив і рубані горіхи. Йогурт і рослинне масло добре збийте і вилийте цю суміш в сухі інгредієнти. Замісіть тісто, воно повинно бути крутим. Розділіть на невеликі шматочки і з кожного скачайте кульку. Папір для випічки змастіть маслом, викладіть кульки в шаховому порядку і злегка притисніть виделкою щоб вийшли коржики. Випікається печиво при температурі 180 градусів приблизно півгодини. | |
Просмотров: 645 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |