Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати вівсяне печиво з чорносливом?
У вихідний день можна побалувати своїх домашніх смачною і корисною випічкою. Вівсяне печиво з чорносливом, прянощами і горішками особливо порадує любителів вівсяної випічки.
Необхідні продукти
Склянку - півтори борошна
Склянку вівсяних пластівців
Половина склянки цукру
Склянку чорносливу
2/3 склянки натурального йогурту
Чайна ложка кориці
Столова ложка мигдалевих горіхів
Три столових ложки оливкової або рослинного масла
Чайна ложка розпушувача
Приготування

Якщо немає мигдалевих горіхів - беріть волоські. Чорнослив промийте під проточною водою, якщо дуже сухий - залийте на п'ять хвилин окропом. Потім обсушіть і наріжте шматочками. Порубаєте горіхи. Змішайте борошно з корицею і розпушувачем, просіяти, додати цукор, вівсяні пластівці. Потім покладіть чорнослив і рубані горіхи.
Йогурт і рослинне масло добре збийте і вилийте цю суміш в сухі інгредієнти. Замісіть тісто, воно повинно бути крутим. Розділіть на невеликі шматочки і з кожного скачайте кульку.
Папір для випічки змастіть маслом, викладіть кульки в шаховому порядку і злегка притисніть виделкою щоб вийшли коржики. Випікається печиво при температурі 180 градусів приблизно півгодини.
Просмотров: 645
Категория: Рецепти |
| Теги: чорнослив, печиво

Рекомендовані рецепти:

Рогалики до чаю
Французький картопляний пиріг
Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Шоколадне печиво
Рецепт "Хрусткого" салату
Баклажани з волоськими горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: