Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати вишневий пай?
Якщо ви любите соковиті, ароматні, легкі пироги з ягодами, фруктами - зверніть увагу на цей рецепт. Пиріг можна готувати не тільки з вишнею, але і з черешнею, смородиною, сливою, іншими фруктами.
Що знадобиться для тіста

По 200 грам сметани, маргарину і цукру
Дві склянки борошна
Два яйця
Чверть чайної ложки соди (погасити оцтом)
Щіпка солі

Для начинки

500 - 700 грам вишні (залежить від розміру дека)
Столова ложка крохмалю
400 грам сметани
Цукор за смаком

Приготування

Змішуємо борошно і сіль. Збиваємо цукор з розм'якшеним маргарином в пишну масу. Додаємо сметану, яйця, ще раз збиваємо. Поступово підсипаємо борошно, вливаємо гашену соду і замішуємо однорідне тісто без грудочок. Воно вийде м'яке, липке, тому його краще вимішувати ложкою або лопаткою.
Деко з бортами змастити маслом, викласти тісто. Руками розрівняти так, щоб вийшли бортики.
На тісто викласти вишню без кісточок. Для заливки збити сметану з цукром і крохмалем, вилити на ягоди. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати 35 - 45 хвилин. Приємного апетиту!
Просмотров: 666
Категория: Рецепти |
| Теги: борошно, тісто

Рекомендовані рецепти:

«Рафаелло» з плавлених сирків
Бабця яблучна
Печиво "Анзак"
Салат "Червоний"
Макарони з шинкою і грибним соусом
Кекс "селянські"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: