Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати вишневий пай?
Якщо ви любите соковиті, ароматні, легкі пироги з ягодами, фруктами - зверніть увагу на цей рецепт. Пиріг можна готувати не тільки з вишнею, але і з черешнею, смородиною, сливою, іншими фруктами. Що знадобиться для тіста По 200 грам сметани, маргарину і цукру Дві склянки борошна Два яйця Чверть чайної ложки соди (погасити оцтом) Щіпка солі Для начинки 500 - 700 грам вишні (залежить від розміру дека) Столова ложка крохмалю 400 грам сметани Цукор за смаком Приготування Змішуємо борошно і сіль. Збиваємо цукор з розм'якшеним маргарином в пишну масу. Додаємо сметану, яйця, ще раз збиваємо. Поступово підсипаємо борошно, вливаємо гашену соду і замішуємо однорідне тісто без грудочок. Воно вийде м'яке, липке, тому його краще вимішувати ложкою або лопаткою. Деко з бортами змастити маслом, викласти тісто. Руками розрівняти так, щоб вийшли бортики. На тісто викласти вишню без кісточок. Для заливки збити сметану з цукром і крохмалем, вилити на ягоди. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати 35 - 45 хвилин. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 666 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |