Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати відбивні в соусі з пива та овочами?
М'які і соковиті відбивні виходять, приготовані за цим рецептом.
Інгредієнти:

Цибуля ріпчаста - три головки;
Відбивні свинячі - чотири штуки по двісті п'ятдесят грамів;
Перець, цукор, сіль;
Топлене масло - три столові;
Пиво - одна пляшка;
Бруква - один кілограм;
Картопля - чотириста грамів;
Яблука - дві штуки;
Масло вершкове - три столових ложки;
Крохмаль - одна столова ложка.

Процес приготування:

Треба очистити цибулю, потім порізати його на кубики. Після цього треба м'ясо обсмажити на топленому маслі, по три хвилини з кожного боку, присолити і поперчити. Викласти до м'яса дві третини цибулі і обсмажити ще вже всі разом цибулю і м'ясо. Після цього треба влити пиво і додати одну склянку води. Довести все до закипання і протушкувати ще цілу годину.
Овочі треба почистити і порізати великими шматками. Яблука потрібно промити, очистити від шкірки і серцевинки, потім нарізати на шматочки. Після цього у сотейник покласти масло і спасерувати на ньому цибулю, потім додати до нього всі овочі, перемішати, присипати цукром, трохи обсмажити. Потім влити одну склянку води і тушкувати приблизно хвилин сорок. Після цього до овочів додати масло і добре потовкти товкачем, щоб утворилося пюре. Додати сіль, перемішати.
Відбивні зняти зі сковороди, а в сік, що утворився треба підсипати крохмаль, розведений в трьох столових ложках води і тушкувати ще пару хвилин. Потім подавати відбивні з овочевим пюре, политою соусом.

Приємного апетиту!

Просмотров: 439
Категория: Рецепти |
| Теги: відбивні, треба

Рекомендовані рецепти:

Швидкі пиріжки на кефірі
Баклажани з сиром і помідорами
Торт "Прага"
Банановий кекс з маком
Курячі зрази з грибами і рисом
Мигдальної-яблучний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: