Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати Вестфальський салат з картоплі?
Ситний Салат, але легкий - заправка в ньому робиться не на основі майонезу або сметани, а з нежирних вершків.
Що знадобиться для приготування
Кілограм картоплі
Три яйця
Дві середні цибулини (за вагою приблизно 150 грам)
150 грам свіжих огірків
Невеликий пучок зеленої цибулі
Пучок свіжого кропу

Для заправки

200 грам нежирних вершків (жирність не вище 20%)
Оцет, цукор, сіль і мелений чорний перець - все за смаком
Приготування

Відварити картоплю в мундирі і дати йому повністю охолонути. Очистити, нарізати кружечками товщиною приблизно півсантиметра. Огірки очистити від шкірки, також нарізати кружечками, але тонше ніж картоплю. Відварити яйця круто, нарізати як картопля.
Цибулю і зелень вимити, обсушити, дрібно нарізати. Ріпчасту цибулю нарізати дуже дрібними кубиками.
Для соусу вершки збити міксером на невеликій швидкості. Влити трохи оцту (краще брати яблучний оцет 5 - 6%), посолити і поперчити, додати цукор за смаком. Ще раз збити. Спробувати на смак, якщо потрібно підкоригувати.
акуратно Змішати всі інгредієнти для салату і полити заправкою. Дати настоятися півгодини в теплому місці і подавати до столу.
Як черговий варіант можна робити з заправкою з сметани (додати в сметану, гірчицю і перець) або з майонезом.
Просмотров: 584
Категория: Рецепти |
| Теги: вершків, нежирних

Рекомендовані рецепти:

Цибулевий джем
Лимонне задоволення
Полуничний пиріг
Закусочний рулет з серця
Торт "Прага"
Салат "Букет нареченої"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: