Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати «весняний» салат?
Ось і весна. Скоро з'явиться перша зелень, а слідом за нею і перші овочі. Саме час переходити на корисні і вітамінні салати з овочів нового врожаю. Ось один з найпростіших рецептів весняного салату, для якого потрібно мінімум інгредієнтів.
Що знадобиться для приготування

Свіжа білокачанна капуста

Морквина
Пучок зеленого цибулі
По пучку петрушки і кропу
Сіль і цукор за смаком
Лимонний сік або яблучний оцет за смаком
Рослинне або оливкове масло

Приготування

Середній за величиною качан молодої капусти (вагою приблизно з кілограм) тонко шаткуємо і змішуємо з нарізаною соломкою або натертої на тертці морквою. Додати сіль і приблизно столову ложку цукру (орієнтуйтеся на свій смак), влити столову ложку оцту або лимонного соку (додавайте потроху, за смаком). Все добре перемішайте і залиште на півгодини. За цей час капуста дасть сік, а цукор і сіль розчиняться. Спробуйте на смак, капуста повинна бути кисло - солодкою. Якщо потрібно - підкоригуйте.
Дрібно наріжте зелену цибулю і петрушку з кропом, додайте в салат. Заправте маслом, перемішайте і подавайте до столу.
Просмотров: 609
Категория: Рецепти |
| Теги: капуста, сік

Рекомендовані рецепти:

Свинина по-китайськи
Канадський медовий торт
Домашні 'Рафаелло'
Салат з квасолі і курки
Катаеф з яблуками
Ягідно-фруктовий десерт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: