Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати «весняний» салат?
Ось і весна. Скоро з'явиться перша зелень, а слідом за нею і перші овочі. Саме час переходити на корисні і вітамінні салати з овочів нового врожаю. Ось один з найпростіших рецептів весняного салату, для якого потрібно мінімум інгредієнтів. Що знадобиться для приготування Свіжа білокачанна капуста Морквина Пучок зеленого цибулі По пучку петрушки і кропу Сіль і цукор за смаком Лимонний сік або яблучний оцет за смаком Рослинне або оливкове масло Приготування Середній за величиною качан молодої капусти (вагою приблизно з кілограм) тонко шаткуємо і змішуємо з нарізаною соломкою або натертої на тертці морквою. Додати сіль і приблизно столову ложку цукру (орієнтуйтеся на свій смак), влити столову ложку оцту або лимонного соку (додавайте потроху, за смаком). Все добре перемішайте і залиште на півгодини. За цей час капуста дасть сік, а цукор і сіль розчиняться. Спробуйте на смак, капуста повинна бути кисло - солодкою. Якщо потрібно - підкоригуйте. Дрібно наріжте зелену цибулю і петрушку з кропом, додайте в салат. Заправте маслом, перемішайте і подавайте до столу. | |
Просмотров: 609 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |