Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати венеціанське печиво?
Напишу рецепт без змін, в тому вигляді, в якому я його знайшла в одній з кулінарних книг. Але додам свої коментарі. За моїми відчуттями, цукру забагато, якщо не дуже любите солодку випічку - зменшуйте вдвічі. Замість смородини я брала родзинки і распаривала його на водяній бані. Ром не використовувала. Виходить в міру солодке, розсипчасте печиво. Необхідні продукти 200 грам маргарину 250 грам цукру 250 грам кукурудзяного борошна 250 грам пшеничного борошна 150 грам сушеної смородини 60 мл рому Один жовток Чайна ложечка розпушувача Щіпка солі Приготування Смородину потрібно залити ромом і залишити на півгодини. Маргарин кімнатної температури розтерти з цукром, додати жовток, розмішати. Змішати пшеничне та кукурудзяне борошно, сіль, розпушувач. Частинами додавати в тісто. Так само частинами додавати віджату від рома смородину. Тісто спочатку буде розвалюватися на шматочки, але поступово почне збиратися в клубочок і в результаті вимішування вийде досить щільна маса. Тісто зробити бруском або ковбаскою, загорнути в харчову плівку, прибрати в холодильник на півгодини. Ножем нарізати на пластини, викласти на застелений пергаментом деко і поставити в розігріту до 170 градусів духовку. Випікати від 15 до 20 хвилин. | |
Просмотров: 635 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |