Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати венеціанське печиво?
Напишу рецепт без змін, в тому вигляді, в якому я його знайшла в одній з кулінарних книг. Але додам свої коментарі. За моїми відчуттями, цукру забагато, якщо не дуже любите солодку випічку - зменшуйте вдвічі. Замість смородини я брала родзинки і распаривала його на водяній бані. Ром не використовувала. Виходить в міру солодке, розсипчасте печиво.
Необхідні продукти
200 грам маргарину
250 грам цукру
250 грам кукурудзяного борошна
250 грам пшеничного борошна
150 грам сушеної смородини
60 мл рому
Один жовток
Чайна ложечка розпушувача
Щіпка солі

Приготування

Смородину потрібно залити ромом і залишити на півгодини. Маргарин кімнатної температури розтерти з цукром, додати жовток, розмішати. Змішати пшеничне та кукурудзяне борошно, сіль, розпушувач. Частинами додавати в тісто. Так само частинами додавати віджату від рома смородину. Тісто спочатку буде розвалюватися на шматочки, але поступово почне збиратися в клубочок і в результаті вимішування вийде досить щільна маса. Тісто зробити бруском або ковбаскою, загорнути в харчову плівку, прибрати в холодильник на півгодини.
Ножем нарізати на пластини, викласти на застелений пергаментом деко і поставити в розігріту до 170 градусів духовку. Випікати від 15 до 20 хвилин.
Просмотров: 441
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, від

Рекомендовані рецепти:

Морквяний торт
Салат з оселедцем (рецепт)
М'ясний террін з помідорами і сиром
Омлет-бісквіт
Шоколадний кекс з бананами і медом
Курячий суп із зеленим горошком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: