Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати вегетаріанську «шубу»?
У цьому рецепті немає оселедця і немає яєць, і навіть майонез рекомендується брати рослинний. Втім, якщо ви не дотримуєтеся суворого вегетаріанства, то майонез можете брати звичайний. Необхідні продукти Шість штук буряків середнього розміру Шість морквин Вісім середніх картоплин Три солоних огірка Шість столових ложок консервованого зеленого горошку 250 грам адигейського сиру Половина літра рідкої сметани Дві пачки рослинного майонезу Сіль і спеції для смаження сиру Свіжа зелень і овочі для прикраси Приготування Овочі - моркву, буряк і картоплю відварити в шкірці на пару. Так краще зберігаються вітаміни і овочі не будуть водянистими. Натерти кожен вид овочів в окрему тарілку. Натирайте на крупній тертці. Також на крупній тертці натріть солоні огірки. Сир натріть на крупній тертці. Викладіть на розігріту з маслом сковорідку, приправте сіллю і спеціями і обсмажте до золотистого кольору. Остудіть до кімнатної температури. Збираємо салат. Вниз покладіть дві столові ложки горошку. Потім третю частину обсмаженого сиру і стільки ж огірків. Полити невеликою кількістю сметани. Викласти рівномірно шар з морквини, полити майонезом. Робимо шар з картоплі, поливаємо майонезом і сметаною. Потім знову горошок, сир, огірок, сметана. Верхній шар з буряка. Теж поливаємо майонезом і сметаною. Салат можна прикрасити петрушкою, шматочками свіжих або варених овочів. Йому обов'язково потрібно настоятися щоб шари просочилися. | |
Просмотров: 592 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |