Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати варзэре?
Варзэре - це пісні пиріжки з капустою, страва молдавської кухні (varză - капуста). Вона може бути і квашена і свіжа, з цибулею або з томатом, для тих хто не тримає піст дозволяється додавання яєць в начинку. Пиріжки закручуються особливим способом, за типом голубців. Ось як їх готувати:
Для приготування нам знадобиться
Дві склянки борошна
Половина склянки води
Половина склянки рослинного масла
Щіпка солі

Для начинки - два склянки квашеної капусти, рослинне масло. Або невеликий качан свіжої капусти, три цибулини, два варених яйця, сіль і перець.
Приготування

Вливаємо в теплу воду масло, кладемо сіль, додаємо просіяне борошно і замішуємо м'яке тісто. Вимішувати слід, поки тісто не стане однорідним, гладеньким. Ділимо його на невеликі шматочки, формуємо кульки приблизно по 3 - 4 см. діаметром. Кожен кулька дуже тонко розкачуємо тісто має бути майже прозорим.

На край кладемо ложку начинки, накриваємо тестом і загортаємо краю (як ніби робимо голубці). Згортаємо рулетом і викладаємо на змащене олією деко. Верх можна змастити яйцем (якщо не тримайте пост) чи солодкою водичкою. Випікати пиріжки потрібно при температурі 200 градусів 15 - 20 хвилин.
Начинку готувати як для звичайних пиріжків - обсмажити капусту в олії з цибулею, остудити. Свіжу капусту можна зробити з цибулею, яйцем і зеленню.

Варіанти начинок: рис з яйцем і зеленню, яйця з зеленою цибулею, товчена картопля з цибулею або без нього, бринза, брусочки сиру, сир з ковбасою, просто сосиски загорнути в тісто, яблука з цукром. Головне, щоб начинка не була мокра, наприклад сирна не підійде, а з бринзи буде добре. Приємного апетиту!
Просмотров: 683
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, цибулею

Рекомендовані рецепти:

Картопляне пюре з базиліком
Курячий суп із зеленим горошком
Рублене тісто
Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Персиковий торт-суфле
Салат з грейпфрутом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: