Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати варзэре?
Варзэре - це пісні пиріжки з капустою, страва молдавської кухні (varză - капуста). Вона може бути і квашена і свіжа, з цибулею або з томатом, для тих хто не тримає піст дозволяється додавання яєць в начинку. Пиріжки закручуються особливим способом, за типом голубців. Ось як їх готувати: Для приготування нам знадобиться Дві склянки борошна Половина склянки води Половина склянки рослинного масла Щіпка солі Для начинки - два склянки квашеної капусти, рослинне масло. Або невеликий качан свіжої капусти, три цибулини, два варених яйця, сіль і перець. Приготування Вливаємо в теплу воду масло, кладемо сіль, додаємо просіяне борошно і замішуємо м'яке тісто. Вимішувати слід, поки тісто не стане однорідним, гладеньким. Ділимо його на невеликі шматочки, формуємо кульки приблизно по 3 - 4 см. діаметром. Кожен кулька дуже тонко розкачуємо тісто має бути майже прозорим. На край кладемо ложку начинки, накриваємо тестом і загортаємо краю (як ніби робимо голубці). Згортаємо рулетом і викладаємо на змащене олією деко. Верх можна змастити яйцем (якщо не тримайте пост) чи солодкою водичкою. Випікати пиріжки потрібно при температурі 200 градусів 15 - 20 хвилин. Начинку готувати як для звичайних пиріжків - обсмажити капусту в олії з цибулею, остудити. Свіжу капусту можна зробити з цибулею, яйцем і зеленню. Варіанти начинок: рис з яйцем і зеленню, яйця з зеленою цибулею, товчена картопля з цибулею або без нього, бринза, брусочки сиру, сир з ковбасою, просто сосиски загорнути в тісто, яблука з цукром. Головне, щоб начинка не була мокра, наприклад сирна не підійде, а з бринзи буде добре. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 683 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |