Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати ванільні сирники з родзинками?
Не пошкодуйте для сирників трохи домашнього сиру - смак буде дивовижним. Магазинний сир кислуватий і рідкий, тому потрібно додавати більше борошна або манки, а це помітно погіршує смак сирників. Не використовуйте ванілін - він може дати гірчинку, додайте в тісто ванільний цукор.
Що знадобиться для приготування
450 грам сухого, жирного домашнього сиру
Два яйця
Три столові ложки цукру
Пакетик ванільного цукру
Половина склянки родзинок
Половина чайної ложки солі
Чайна ложка розпушувача
Рослинне масло для смаження
Приготування

Ізюм промийте і залийте гарячою водою або распарьте на водяній бані. Потім обсушити. Розімніть сир виделкою, змішайте зі збитими яйцями, сіллю і цукром. Ретельно розмішайте. Додайте ванільний цукор, перемішайте ще раз. Потім покладіть родзинки, борошно і розпушувач. Перемішайте з сирною масою.
Насипте на стіл трохи борошна. Руками сформуйте з сирної маси невеликі круглі сирники, обваляйте їх у борошні. Струсіть зайву муку, викладіть сирники на обробну дошку.
Розігрійте в сковороді трохи олії, викладіть порцію сирників і на середньому вогні обсмажте до рум'яного кольору з обох сторін.

Щоб сирники не були надто жирними, після смаження викладіть їх на паперовий рушник щоб пішло зайве масло. Подавати сирники зі сметаною, згущеним молоком або варенням. Приємного апетиту!
Просмотров: 562
Категория: Рецепти |
| Теги: сирники, сирників

Рекомендовані рецепти:

Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Рулет з мовою і сиром
Парові булочки
Заливний пиріг з грибами
"Медова" свинина з імбиром
Ковбаса кров'яна
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: