Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати ванільне печиво з горіхами?
Пропоную дуже простий рецепт печива, який не зажадає від вас ні хитрих інгредієнтів, ні спеціальних пристосувань на зразок кондитерського мішка з насадками, ні великого кулінарного досвіду. Печиво солодке, смачне і швидко готується.
Що знадобиться для приготування
200 грам борошна
75 грам вершкового масла
Два яйця
200 грам цукру
150 грам ядер волоських горіхів
Чайна ложечка розпушувача
Пакетик ванільного цукру
Чверть чайної ложечки солі
Приготування

Виймаємо з холодильника масло і даємо йому нагрітися до кімнатної температури. Воно повинно стати м'яким, пластичним. Поки масло нагрівається, займемося горіхами.
Висипаємо горіхи на суху сковорідку або деко, ставимо в розігріту духовку, робимо невеликий вогонь і трохи підсушуємо. Досить три - п'ять хвилин. Потім дістаємо і долонькою трьом горішки щоб зняти коричневу шкірку. Крупно рубаємо ножем горіхи або просто ламаємо на шматочки.

М'яке масло збиваємо з цукром. У процесі збивання по одному додаємо яйця, сіль і ванільний цукор, а коли все буде вмешано в масло, додаємо борошно, розпушувач. Вимішуємо до однорідного стану і додаємо в тісто половину горіхів.
Форму застеляємо фольгою або пергаментом, викладаємо тісто, розрівнюємо і посипаємо зверху залишилися горіхами. Випікаємо при температурі 180 градусів 25 - 30 хвилин. Даємо печінкою охолонути й нарізаємо шматочками.
Просмотров: 546
Категория: Рецепти |
| Теги: масло, горіхами

Рекомендовані рецепти:

Індичка з сухофруктами
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
Львівський сирник
Полуниця у вершках
Квасоля з помідорами і грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: