Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати тушковану яловичину з квасолею?
Смачне, ароматне блюдо з густою підливкою. Дуже бажано, щоб у складі інгредієнтів були кислі ягоди - журавлина або брусниця, аґрус свіжі або заморожені. Що знадобиться для приготування 600 грам яловичини Дві цибулини Дві морквини 250 грам помідорів 150 грам журавлини чи брусниці (агрусу) Три - чотири зубчики часнику Зелень селери 500 мл. бульйону Баночка консервованої білої квасолі у власному соку (400 грам) Чайна ложечка цукру Спеції (розмарин, чебрець, базилік) за смаком Сіль і мелений перець за смаком Рослинне масло для смаження Приготування яловичину Нарізати невеликими шматками, посолити і поперчити, влити столову ложку масла, перемішати і залишити на деякий час. Всі овочі і зелень селери крупно нарізати. Помідори обшпарити окропом, зняти шкірку, м'якоть дрібно порубати. Розігріти в сковорідці трохи олії, обсмажити м'ясо. Покласти до м'яса цибулю і моркву, тушкувати десять хвилин. Влити киплячий бульйон, додати зелень селери, подрібнений часник, помідори, посипати спеціями. Накрити кришкою і на невеликому вогні тушкувати приблизно годину. Додати квасолю (її промити під струменем проточної води), ягоди, обережно перемішати. Довести до кипіння, через п'ять хвилин вимкнути і додати цукор (якщо треба). | |
Просмотров: 554 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |