Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати тушковану яловичину з квасолею?
Смачне, ароматне блюдо з густою підливкою. Дуже бажано, щоб у складі інгредієнтів були кислі ягоди - журавлина або брусниця, аґрус свіжі або заморожені.
Що знадобиться для приготування
600 грам яловичини
Дві цибулини
Дві морквини
250 грам помідорів
150 грам журавлини чи брусниці (агрусу)
Три - чотири зубчики часнику
Зелень селери
500 мл. бульйону
Баночка консервованої білої квасолі у власному соку (400 грам)
Чайна ложечка цукру
Спеції (розмарин, чебрець, базилік) за смаком
Сіль і мелений перець за смаком
Рослинне масло для смаження
Приготування

яловичину Нарізати невеликими шматками, посолити і поперчити, влити столову ложку масла, перемішати і залишити на деякий час.
Всі овочі і зелень селери крупно нарізати. Помідори обшпарити окропом, зняти шкірку, м'якоть дрібно порубати.

Розігріти в сковорідці трохи олії, обсмажити м'ясо. Покласти до м'яса цибулю і моркву, тушкувати десять хвилин. Влити киплячий бульйон, додати зелень селери, подрібнений часник, помідори, посипати спеціями. Накрити кришкою і на невеликому вогні тушкувати приблизно годину.
Додати квасолю (її промити під струменем проточної води), ягоди, обережно перемішати. Довести до кипіння, через п'ять хвилин вимкнути і додати цукор (якщо треба).
Просмотров: 509
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, селери

Рекомендовані рецепти:

Тістечка до чаю
Чанахи: рагу по-грузинськи
Пиріжки з щавлем і яйцем
Печенюшки "Міні"
Рис з імбиром
Буженина в тесті
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: