Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати турецький манник?
Манник виходить злегка влажноватым, але не гумовим, а розсипчастим. Така цікава фактура випічки виходить завдяки манки, яка замочується в йогурті і просоченню з варення, якій змащується готовий манник.
Що знадобиться для приготування
500 мл йогурту
Дві склянки манної крупи
Склянка цукру (можна менше - за смаком)
Три яйця
125 грам маргарину
Чайна ложка розпушувача
Пакетик ванільного цукру
Повидло або варення для просочення
Горішки для посипання верху
Приготування

Манну крупу залийте йогуртом на півгодини. потім додайте збиті з цукром яйця, ванільний цукор і розпушувач. Розтопіть маргарин, остудіть до кімнатної температури і додайте до решти інгредієнтів. Все ретельно перемішайте.
Форму для випічки змастіть маслом, викладіть тісто, поставте в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте до готовності.
Готовий манник ще гарячим потрібно змастити повидлом або варенням (щоб краще просочився - зробіть проколи ножем), посипте горішками і дайте охолонути.
Нарізати манник потрібно коли він повністю охолоне - тоді з'явиться смак і випічка буде добре тримати форму. Приємного апетиту!
Просмотров: 419
Категория: Рецепти |
| Теги: випічки, Манник

Рекомендовані рецепти:

Трюфелі з апельсинових скоринок
Овочевий суп-пюре з каррі
Десерт "Халвинка"
Пончики з тертим шоколадом
Відкриті булочки з персиком
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: