Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати турецький манник?
Манник виходить злегка влажноватым, але не гумовим, а розсипчастим. Така цікава фактура випічки виходить завдяки манки, яка замочується в йогурті і просоченню з варення, якій змащується готовий манник. Що знадобиться для приготування 500 мл йогурту Дві склянки манної крупи Склянка цукру (можна менше - за смаком) Три яйця 125 грам маргарину Чайна ложка розпушувача Пакетик ванільного цукру Повидло або варення для просочення Горішки для посипання верху Приготування Манну крупу залийте йогуртом на півгодини. потім додайте збиті з цукром яйця, ванільний цукор і розпушувач. Розтопіть маргарин, остудіть до кімнатної температури і додайте до решти інгредієнтів. Все ретельно перемішайте. Форму для випічки змастіть маслом, викладіть тісто, поставте в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте до готовності. Готовий манник ще гарячим потрібно змастити повидлом або варенням (щоб краще просочився - зробіть проколи ножем), посипте горішками і дайте охолонути. Нарізати манник потрібно коли він повністю охолоне - тоді з'явиться смак і випічка буде добре тримати форму. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 569 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |