Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати томатний суп з ковбасками?
Легкий овочевий супчик можна готувати в будь-який час року. Для його приготування підійдуть як свіжі помідори, так і консервовані у власному соку. Інші овочі теж доступні круглий рік.
Що знадобиться для приготування

Дві картоплини
Одна цибулина
Одна морквина
Баночка консервованих томатом без шкірки (450 мл)
Половина склянки води
Столова ложка вершкового масла
Дві невеликих копчені ковбаски (наприклад, «Мисливські»)
Мелений перець чилі за смаком (або соус табаско)
Сіль, цукор, мелений перець, базилік, орегано - все за смаком
Сметана свіжа зелень петрушки або базиліка для подачі

Приготування

Моркву треба натерти на крупній тертці, цибулю дрібно порізати. У сотейнику розтопити вершкове олію, спасерувати в ньому цибулю і моркву. Покласти нарізану кубиками картоплю, влити приблизно півсклянки води і тушкувати під кришкою поки картопля не стане м'яким. Розім'яти картоплю не дістаючи його з сотейника. Вилити в сотейник томати разом з соком, вилочкою або розім'яти товкачиком їх, посолити, поперчити, посипати сумішшю сухих трав. Можна покласти за смаком трохи гострого перцю чилі або влити декілька крапель соусу табаско (з ним треба обережно, інакше суп вийде дуже пекучим). Додати дрібку цукру (він збалансує смак супу і підкреслить його гостроту). Розмішати, тушкувати під кришкою на маленькому вогні хвилин десять.
Ковбаски порізати тонкими кружечками, прогрійте на сковорідці і додати в готовий суп. При подачі в тарілку покласти ложку сметани і посипати дрібно нарізаною свіжою зеленню.
Просмотров: 430
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, покласти

Рекомендовані рецепти:

Пиріг лимонно-медовий
Пиріг з гарбузом і ківі
Тости з овочами і пастою авокадо
Торт "Медовик"
Ескалопи з свинини
Курка з томатним рисом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: