Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати теплий салат з міні-овочів і цикорію?
Дуже смачний, святковий і корисний салат з цикорію і міні-овочів. Для приготування шести порцій потрібно: тридцять штучок цибулі-шарлота; тридцять помідорок-черрі; тридцять міні-морквин; тридцять міні-цукіні; тридцять качанів міні-кукурудзи; тридцять штучок міні-перчиком; тридцять міні-морквин; тридцять невеликих молодих картоплин; два качана цикорію; зіра; 2 ч. ложечки цукру; лимонний сік; три зубчики часничку; півчайної ложечки паприки; півчайної ложечки чорного перчика; оливкова олія; пучок кінзи; сіль; Лук-шарлот (чистити його не треба) заливаємо кіпяточком і варимо 3 хвилини. Відкидаємо на друшляк, промиваємо холодною водою і чистимо. Картоплю, моркву і кукурудзу відварюємо в пароварці, практично до готовності. Цикорій розбираємо на листя, у перчиком прибираємо плодоніжку і насіння. Шарлот, цукіні і перчики запікаємо у формі 10 хв. при 200°С. Попередньо овочі скроплюємо маслом. Додаємо кукурудзу, цикорій, помідори, картоплю і моркву, скроплюємо маслом, приправляємо, перемішуємо, накриваємо фольгою й запікаємо 10 хв. Зіру підсмажуємо на сухій сковороді і товчемо в ступі разом з часничком. Змішуємо сіль, цукор, лимонний сік, паприку, перець, зіру з часником. Поступово, помішуючи, вливаємо 5 стіл. ложок олії. Листочки кінзи обриваємо зі стебел. Овочі викладаємо на блюдо, посипаємо листочками кінзи, поливаємо заправкою. Перемішуємо й подаємо. | |
Просмотров: 619 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |