Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати теплий салат з міні-овочів і цикорію?
Дуже смачний, святковий і корисний салат з цикорію і міні-овочів.
Для приготування шести порцій потрібно:

тридцять штучок цибулі-шарлота;
тридцять помідорок-черрі;
тридцять міні-морквин;
тридцять міні-цукіні;
тридцять качанів міні-кукурудзи;
тридцять штучок міні-перчиком;
тридцять міні-морквин;
тридцять невеликих молодих картоплин;
два качана цикорію;
зіра;
2 ч. ложечки цукру;
лимонний сік;
три зубчики часничку;
півчайної ложечки паприки;
півчайної ложечки чорного перчика;
оливкова олія;
пучок кінзи;
сіль;

Лук-шарлот (чистити його не треба) заливаємо кіпяточком і варимо 3 хвилини. Відкидаємо на друшляк, промиваємо холодною водою і чистимо. Картоплю, моркву і кукурудзу відварюємо в пароварці, практично до готовності. Цикорій розбираємо на листя, у перчиком прибираємо плодоніжку і насіння. Шарлот, цукіні і перчики запікаємо у формі 10 хв. при 200°С. Попередньо овочі скроплюємо маслом.

Додаємо кукурудзу, цикорій, помідори, картоплю і моркву, скроплюємо маслом, приправляємо, перемішуємо, накриваємо фольгою й запікаємо 10 хв. Зіру підсмажуємо на сухій сковороді і товчемо в ступі разом з часничком. Змішуємо сіль, цукор, лимонний сік, паприку, перець, зіру з часником. Поступово, помішуючи, вливаємо 5 стіл. ложок олії. Листочки кінзи обриваємо зі стебел.

Овочі викладаємо на блюдо, посипаємо листочками кінзи, поливаємо заправкою. Перемішуємо й подаємо.
Просмотров: 579
Категория: Рецепти |
| Теги: тридцять, кінзи

Рекомендовані рецепти:

Картопляні биточки
Картопляні пиріжки з капустою
Торт "Медовик"
Полунично-фруктовий салат
Печенюшки "Міні"
Спагетті з томатами і рибою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: