Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати теплий салат з глив?
![]() Нам потрібні наступні продукти: одна червона цибулина; двісті грамів глив; три зубчики часничку; три довгі картоплини; ст. ложка гостренького кетчупу; сік лимона; сто грамів пармезану; пара гілочок кінзи; рослинна олія для фритюру; дві ст. ложки кунжутного масла; крохмаль; Картоплини миємо, чистимо, ріжемо соломкою і обвалюємо в крохмалі. Розігріваємо у високій каструлі рослинне масло, ділимо картоплю на дві порції і смажимо у фритюрі. Перед приготуванням картопляну соломку не поділяємо, в результаті вийде щось типу подушки. Сир тремо на терочке, викладаємо на антипригарну сковорідку і запікаємо під грилем, в результаті вийде сирний млинець. Знімаємо млинець зі сковороди і розламуємо його на великі шматочки. Гливи моєму, видаляємо корінці, ретельно сушимо паперовим рушником і ріжемо скибочками. Лук ріжемо тонкими півкільцями. Часник дрібно рубаємо. На кунжутній олії обсмажуємо печериці та цибулю, приблизно, 3 хв. Додаємо сік лимона, кетчуп, часник, солимо, перчимо, перемішуємо і знімаємо з вогню. На тарілку викладаємо картоплю, потім гриби, посипаємо шматочками сирного млинчика і прикрашаємо кінзою. Такий салатик треба їсти теплим. | |
Просмотров: 681 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |