Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати теплий салат з глив?
Приготування цієї страви не займе у нас багато часу. Всього через півгодини теплий, смачний салатик з глив буде повністю готовий.
Нам потрібні наступні продукти:

одна червона цибулина;
двісті грамів глив;
три зубчики часничку;
три довгі картоплини;
ст. ложка гостренького кетчупу;
сік лимона;
сто грамів пармезану;
пара гілочок кінзи;
рослинна олія для фритюру;
дві ст. ложки кунжутного масла;
крохмаль;

Картоплини миємо, чистимо, ріжемо соломкою і обвалюємо в крохмалі. Розігріваємо у високій каструлі рослинне масло, ділимо картоплю на дві порції і смажимо у фритюрі. Перед приготуванням картопляну соломку не поділяємо, в результаті вийде щось типу подушки.

Сир тремо на терочке, викладаємо на антипригарну сковорідку і запікаємо під грилем, в результаті вийде сирний млинець. Знімаємо млинець зі сковороди і розламуємо його на великі шматочки.

Гливи моєму, видаляємо корінці, ретельно сушимо паперовим рушником і ріжемо скибочками. Лук ріжемо тонкими півкільцями. Часник дрібно рубаємо. На кунжутній олії обсмажуємо печериці та цибулю, приблизно, 3 хв. Додаємо сік лимона, кетчуп, часник, солимо, перчимо, перемішуємо і знімаємо з вогню.

На тарілку викладаємо картоплю, потім гриби, посипаємо шматочками сирного млинчика і прикрашаємо кінзою. Такий салатик треба їсти теплим.
Просмотров: 517
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, глив

Рекомендовані рецепти:

Шоколадний кекс з бананами і медом
Пиріг зі шпинатом і сиром
Тайський салат
Банановий кекс з маком
Фруктові пончики
Зефір на десерт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: