Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати теплий салат з форелі з кропом і лимоном?
Цей смачний салатик з форелі, приправлений лимонним соком, можна приготувати за півгодини. І заправки Для салату нам потрібно: сто двадцять грамів копченої форелі; двісті грамів дрібної картоплі; п'ятдесят грамів листочків салату різних сортів; кілька смужок цедри лимона; Соус «вінегрет»: три ст. ложки олії (оливкової); дві ч. ложки соку лимона або оцту на основі естрагону; столова ложка рубаного укропчика; зубчик часничку; Вершковий соус: лимонний сік; три ст. ложки вершків (33%); Приготування Картоплю миємо, видаляємо шкірку, ріжемо на половинки. Варимо в солоній воді вісім-десять хвилин. Поки картопля готується, робимо соус «вінегрет»: з'єднуємо оцет, оливки. масло, роздавлений часник, перчимо і солимо. Додаємо в соус половину кропу. Картоплю, зливаємо і кладемо в каструлю. Додаємо в каструльку пару столових ложечок соусу «вінігрет», накриваємо і зберігаємо в теплі. У сковорідці нагріваємо вершки (але не кип'ятимо!), додаємо сік лимона, кріп. Форель ділимо на маленькі шматочки і нагріваємо їх у вершковому соусі. Салатні листя рвемо руками, викладаємо на тарілку, поливаємо соусом «вінегрет». По краях викладаємо картоплю, центр - рибу. Рибу прикрашаємо смужками цедри і подаємо. | |
Просмотров: 554 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |