Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати теплий салат з форелі з кропом і лимоном?
Цей смачний салатик з форелі, приправлений лимонним соком, можна приготувати за півгодини.
І заправки Для салату нам потрібно:
сто двадцять грамів копченої форелі;
двісті грамів дрібної картоплі;
п'ятдесят грамів листочків салату різних сортів;
кілька смужок цедри лимона;
Соус «вінегрет»:
три ст. ложки олії (оливкової);
дві ч. ложки соку лимона або оцту на основі естрагону;
столова ложка рубаного укропчика;
зубчик часничку;
Вершковий соус:
лимонний сік;
три ст. ложки вершків (33%);

Приготування

Картоплю миємо, видаляємо шкірку, ріжемо на половинки. Варимо в солоній воді вісім-десять хвилин.
Поки картопля готується, робимо соус «вінегрет»: з'єднуємо оцет, оливки. масло, роздавлений часник, перчимо і солимо. Додаємо в соус половину кропу.

Картоплю, зливаємо і кладемо в каструлю. Додаємо в каструльку пару столових ложечок соусу «вінігрет», накриваємо і зберігаємо в теплі.

У сковорідці нагріваємо вершки (але не кип'ятимо!), додаємо сік лимона, кріп.

Форель ділимо на маленькі шматочки і нагріваємо їх у вершковому соусі.

Салатні листя рвемо руками, викладаємо на тарілку, поливаємо соусом «вінегрет». По краях викладаємо картоплю, центр - рибу. Рибу прикрашаємо смужками цедри і подаємо.
Просмотров: 390
Категория: Рецепти |
| Теги: соус, «вінегрет»

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Лазанья з м'ясом і шпинатом
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
«Рафаелло» з плавлених сирків
Курчата, приготовані у виноградному соку
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: