Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати теплий квасолевий салат?
Дуже смачний теплий салат зі суміші зеленої квасолі і чорної та білої сухої квасолі. Починаємо готувати його заздалегідь, так як суха квасоля вимагає тривалого замочування. На чотири великі порції салату нам треба: чотириста грамів зеленої квасолі в стручках; двісті грамів суміші чорної і білої сухої квасолі; одна цибулина середнього розміру; сіль; сто грамів помідорів черрі; мелений чорний перчик; парочка бутончиків гвоздики; два лаврові листки; зубчик часничку; оливкова олія; Свіжа зелена квасоля вариться дуже швидко, тому треба розрахувати час таким чином, щоб вона була готова одночасно з сухою квасолею. Приготування: Суху квасолю замочуємо на добу (на ніч) в холодній воді разом з цибулею (цибулю - очистити), гвоздикою і лавровими листками. Воду не змінюєте. Перчимо, солимо і варимо до м'якості, приблизно, сорок п'ять хвилин. Відкидаємо на друшляк. Черрі ріжемо на половинки, збризкуємо оливки. маслом і запікаємо в духовці до 180 °С сім хвилин. У свіжої зеленої квасолі видаляємо кінчики і жорсткі волокна. Варимо в солоній воді вісім хвилин. Взимку свіжу квасолю можна помітити мороженої. Час приготування замороженої квасолі - три хвилини. Готову фасольку відкидаємо на друшляк і змішуємо з чорною і білою квасолею. Змішуємо квасоля, помідори черрі, часник (розчавити) солимо, перчимо і заправляємо оливки. маслом. Обережно перемішуємо і відразу подаємо. | |
Просмотров: 568 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |