Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати теплий квасолевий салат?
Дуже смачний теплий салат зі суміші зеленої квасолі і чорної та білої сухої квасолі. Починаємо готувати його заздалегідь, так як суха квасоля вимагає тривалого замочування.
На чотири великі порції салату нам треба:
чотириста грамів зеленої квасолі в стручках;
двісті грамів суміші чорної і білої сухої квасолі;
одна цибулина середнього розміру;
сіль;
сто грамів помідорів черрі;
мелений чорний перчик;
парочка бутончиків гвоздики;
два лаврові листки;
зубчик часничку;
оливкова олія;

Свіжа зелена квасоля вариться дуже швидко, тому треба розрахувати час таким чином, щоб вона була готова одночасно з сухою квасолею.
Приготування:
Суху квасолю замочуємо на добу (на ніч) в холодній воді разом з цибулею (цибулю - очистити), гвоздикою і лавровими листками.
Воду не змінюєте. Перчимо, солимо і варимо до м'якості, приблизно, сорок п'ять хвилин. Відкидаємо на друшляк.
Черрі ріжемо на половинки, збризкуємо оливки. маслом і запікаємо в духовці до 180 °С сім хвилин.
У свіжої зеленої квасолі видаляємо кінчики і жорсткі волокна. Варимо в солоній воді вісім хвилин. Взимку свіжу квасолю можна помітити мороженої. Час приготування замороженої квасолі - три хвилини.
Готову фасольку відкидаємо на друшляк і змішуємо з чорною і білою квасолею.
Змішуємо квасоля, помідори черрі, часник (розчавити) солимо, перчимо і заправляємо оливки. маслом. Обережно перемішуємо і відразу подаємо.
Просмотров: 414
Категория: Рецепти |
| Теги: черрі, квасолі

Рекомендовані рецепти:

Тонкі пиріжки з картоплею
Торт для ангела
Горіхово-яблучний кекс
Смажений рис з ананасом
Шоколадне печиво з кракелюром
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: