Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати телятину по-міланськи?
Для приготування вибирайте молоду телятину, можна взяти вже готові відбивні або шматок м'якоті, з якого потім нарізати тонкі скибочки м'яса. Для панірування знадобляться сухарі і тертий сир твердих сортів.
Необхідні продукти

Вісім штук телячих відбивних
Два яйця
Три столові ложки тертого сиру
50 грам панірувальних сухарів
Три столові ложки вершкового масла
Столова ложка рослинного масла
Один лимон
Невеликий пучок кропу або петрушки
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Відбивні вимити, обсушити. Кожен шматочок покласти між двома шарами харчової плівки або поліетилену і добре відбити дерев'яним молоточком. Посипати сіллю і перцем.
Яйця збити, додати трохи перцю і трохи підсолити. В іншій мисці змішати панірувальні сухарі з тертим сиром. Опустити відбивні спочатку в яйце, потім обваляти в сухарях з сиром. Покласти на обробну дошку і поставити в холодильник на півгодини. Коли часу немає, цей пункт можна виключити і відразу смажити відбивні.
У сковорідці розігріти вершкове і рослинне масло, викласти відбивні і обсмажити по 4 - 5 хвилин з кожного боку.
Подавати з зеленню і скибочками лимона.
Просмотров: 556
Категория: Рецепти |
| Теги: відбивні, покласти

Рекомендовані рецепти:

Морквяний кекс з горіхами
Мексиканське горіхове печиво
Заливний пиріг з грибами
Салат "Дубочек"
Шоколадний торт-бізі
Пудинг з персиків
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: