Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати телячу печінку в томаті?
Для приготування печінки телячої в томаті візьміть наступні інгредієнти:
Печінка - шістсот грамів;
Лук - сто грам;
Жир - сорок грам;
Томат - тридцять грам;
Сметана - сто двадцять п'ять грамів;
Сіль, перець - за смаком.

Приготування:

1. Печінку гарненько промийте, очистіть від плівок і жовчних проток. Наріжте навскоси, скибочками завтовшки по одному сантиметру, а потім квадратиками, близько чотири на чотири сантиметри.

2. Цибулю очистіть, наріжте кільцями, підрум'яньте на двадцяти грамах жиру до світло - золотистого відтінку на невеликій сковорідці.

3. Окремо на великій сковороді розігрійте залишилася жир і порціями в нього викладайте печінку і прожарюйте її на сильному вогні (смажені шматки відсувайте на край сковорідки).

4. Підсмажену печінку посоліть і поперчіть, викладіть в неї цибулю, одну столову ложку томату, сметану і все добре перемішайте. Тушкуйте протягом двох - трьох хвилин під кришкою і негайно подавайте до столу.

Печінку можна приготувати і без томату.

На гарнір подайте картоплю або галушки.
Просмотров: 588
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, печінку

Рекомендовані рецепти:

Гострий суп з квасолею
Катаеф з яблуками
Суп-пюре з петрушки з грибами
Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Пиріг з м'ясом і овочами
Оладки з чорницею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: