Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати тефтельки з рисом?
В цьому блюді велика роль відведена присутності спецій. Втім, це не критично, і якщо ви не любите велика кількість приправ, можна скоротити їх кількість або замінити іншими.
Що знадобиться для приготування

300 грам м'яса (свинина або яловичина)
Чашка вареного рису
Три цибулини
Кілька зубчиків часнику
Паприка, кмин, чорний мелений перець, базилік, чебрець
Куркума
Трохи борошна або панірувальних сухарів
Рослинна олія
Сіль
Сметана

Приготування

Часник і цибулю очистити, м'ясо нарізати невеликими шматочками. Пропустити через м'ясорубку. Змішати фарш з відвареним і охолодженим рисом, покласти всі спеції (пропорції підбирайте за смаком), посолити і добре вимішати. Якщо є свіжа зелень - додайте кріп, петрушку або кинзу. Покласти фарш в холодильник на півгодини.
З охолодженого фаршу зробити невеликі круглі котлетки, запанірувати їх у борошні або сухарях. Обсмажити на олії до рум'яної скоринки.
У сметану додати пропущений через прес часник, посолити за смаком і покласти щіпку куркуми. Подавати тюфтельки зі сметаною і будь-яким гарніром.
Просмотров: 390
Категория: Рецепти |
| Теги: кількість, покласти

Рекомендовані рецепти:

Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Заливна шинка
Кекс з лимоном і маком
Сирне печиво з базиліком
Картопля в паприці (рецепт)
Манні млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: