Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати тефтелі в молочному соусі?
Це дієтичний варіант тефтелек. Томатний соус не завжди підходить, сметанний буває занадто жирний, а тефтелі в молочному соусі будуть легкими і підійдуть до будь-якого гарніру. Що знадобиться для приготування 400 грам м'ясного фаршу Одна велика цибулина Дві скибочки білого хліба Одне яйце Трохи молока у фарш (приблизно 100 мл) По пучку кропу і петрушки Три столові ложки кукурудзяного борошна Сіль, перець, спеції - все за смаком Рослинна олія 500 мл. молока для соусу Приготування Цибулю ріжемо шматками, білий хліб розмочуємо в молоці і злегка віджимаємо. Пропускаємо через м'ясорубку, змішати з фаршем, яйцем, дрібно нарізаною зеленню, спеціями. Додаємо за смаком сіль. Кладемо кукурудзяне борошно, вливаємо 100 мл. молока і залишаємо фарш на півгодини щоб кукурудзяна мука розбухла і фарш став більш щільним і однорідним за консистенцією. Робимо тюфтельки середнього розміру. У глибоку сковороду або казанок наливаємо трохи олії обсмажуємо тефтелі. Потім вливаємо 500 мл. молока, додаємо трохи солі, перець, спеції (можна просто підсолити) і тушкуємо на маленькому вогні хвилин 15-20. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 624 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |