Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати тефтелі в молочному соусі?
Це дієтичний варіант тефтелек. Томатний соус не завжди підходить, сметанний буває занадто жирний, а тефтелі в молочному соусі будуть легкими і підійдуть до будь-якого гарніру.
Що знадобиться для приготування
400 грам м'ясного фаршу
Одна велика цибулина
Дві скибочки білого хліба
Одне яйце
Трохи молока у фарш (приблизно 100 мл)
По пучку кропу і петрушки
Три столові ложки кукурудзяного борошна
Сіль, перець, спеції - все за смаком
Рослинна олія
500 мл. молока для соусу

Приготування

Цибулю ріжемо шматками, білий хліб розмочуємо в молоці і злегка віджимаємо. Пропускаємо через м'ясорубку, змішати з фаршем, яйцем, дрібно нарізаною зеленню, спеціями. Додаємо за смаком сіль. Кладемо кукурудзяне борошно, вливаємо 100 мл. молока і залишаємо фарш на півгодини щоб кукурудзяна мука розбухла і фарш став більш щільним і однорідним за консистенцією.
Робимо тюфтельки середнього розміру. У глибоку сковороду або казанок наливаємо трохи олії обсмажуємо тефтелі. Потім вливаємо 500 мл. молока, додаємо трохи солі, перець, спеції (можна просто підсолити) і тушкуємо на маленькому вогні хвилин 15-20. Приємного апетиту!
Просмотров: 463
Категория: Рецепти |
| Теги: молока, фарш

Рекомендовані рецепти:

Чанахи: рагу по-грузинськи
Безе
Манні млинці
Сирні конвертики
Закусочні рибні кульки
Мармурове тістечко
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: