Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати тефтелі в лимонному соусі?
Ніжні і дуже смачні тюфтельки готуються з нежирного індичого фаршу, чи можна взяти курячий фарш. Що знадобиться для приготування Одна цибулина Два шматка білого хліба Одне яйце Півкілограма фаршу Пучок петрушки Половина чайної ложки зіри Половина чайної ложки паприки Половина чайної ложки чорного перцю Сіль за смаком Для соусу Чотири чайних ложки вершкового або рослинного масла Вона цибулина По половині чайної ложки паприки і куркуми Півтори чашки бульйону Один перчик чилі По невеликому пучку кінзи і петрушки Три столових ложки лимонного соку Приготування В блендер або в чашу комбайна завантажте петрушку, цибулю, хліб і подрібнюйте до однорідного стану. Додайте яйце, фарш і спеції, сіль. Готовий фарш має вийти добре вымешанным і однорідним. Можна пропустити все через м'ясорубку і потім ретельно вимішати. Вологими руками сформуйте невеликі тюфтельки розміром не більше волоського горіха. Накрийте і поставте в холодильник. Соус. розігрійте Масло, обсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Покладіть спеції, шматочки перцю чилі і обсмажуйте ще одну хвилину. Влийте бульйон, додайте зелень і доведіть до кипіння. Покладіть тефтелі в соус, накрийте кришкою і на слабкому вогні тушкуйте сорок хвилин. Незадовго до готовності додайте в соус петрушку і лимонний сік. На гарнір підійде розсипчастий рис. | |
Просмотров: 589 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |