Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати тефтелі телячі в соусі з кропом?
Щоб приготувати такі тефтелі візьміть наступні інгредієнти:
М'ясо з кісткою (лопатка, шийна частина) - п'ятсот грам;
Жир - сорок грам;
Черства булка - п'ятдесят грам;
Лук - тридцять грам;
Яйце - одне;
Борошно - двадцять грам.


Для соусу з кропом:
Дрібно нарізаний кріп - дві - три ложки;
Сметана - сто двадцять п'ять грамів;
Бульйон;
Борошно;
Сіль - за смаком.


Приготування:

1. Приготуйте Фарш за рецептом «Як приготувати котлети січені зі змішаного м'яса».

2. Вологими руками розділіть фарш на вісім однакових кульок, кожна кулька трохи прbплюсніть і обваляйте в борошні.

3. Обсмажте на сильно розігрітому жирі з обох сторін, щоб утворилася рум'яна кірочка.

4. Обсмажені тюфтельки укладіть одним шаром в каструлі, долийте трохи води і тушкуйте під кришкою двадцять - тридцять хвилин. Коли соус буде випаровуватися, додайте воду.

5. Тефтелі вийміть. У соус додайте двадцять грам борошна, проваріть, посоліть, влийте сметану, всипте дрібно нарізаний кріп, підігрійте.

6. Тефтелі укладіть в глибоке кругле блюдо, полийте соусом.

Просмотров: 447
Категория: Рецепти |
| Теги: тефтелі, двадцять

Рекомендовані рецепти:

Омлет-бісквіт
Бутербродний торт "Полосатик"
Ватрушки "Трояндочки"
Лимонно-кокосовий пиріг
Домашня сметана
Українські пампушки з часником
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: