Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати свинину з розмарином і овочами?
З допомогою спецій можна будь-якої страви, навіть самому звичного і повсякденного, надати новий смак. У запропонованому рецепті використовується розмарин, і в результаті ми отримуємо дуже ароматне і смачне блюдо, яке порадує любителів м'яса.
Що знадобиться для приготування

500 грам свинини (краще філе)
Одна помидорка
Одна велика цибулина
Один солодкий болгарський перець
Половина чайної ложки меленої паприки
Трохи розмарину
Майонез
Тертий сир
Рослинна олія

Приготування

Цибулю, помідорки і болгарський перець нарізаємо не дуже дрібними шматочками, підсолюємо, посипаємо сушеним розмарином і відставляємо в сторону.
М'ясо ріжемо порціонними шматочками (шайбочками), відбиваємо, посипаємо сіллю і даємо постояти хвилин десять. Потім обсмажуємо в рослинному маслі з двох сторін до рум'яної скоринки.
Перекладаємо м'ясо на змащений маслом деко або у форму для запікання з невисокими бортиками. Посипаємо овочами, меленою паприкою, обмазуємо майонезом (не захоплюйтеся щоб не вийшло занадто жирно) і посипаємо тертим сиром. Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці близько півгодини.
Подаємо як самостійне блюдо або з гарніром з картопляного пюре, макаронів або гречки, рису.
Просмотров: 561
Категория: Рецепти |
| Теги: блюдо, посипаємо

Рекомендовані рецепти:

Коржики на кефірі "від бабусі"
Мексиканське горіхове печиво
М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Лимонні тістечка
Баклажани з волоськими горіхами
Шинка, запечена з ананасами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: