Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати свинину з крабами по-в'єтнамськи?
Оригінальне блюдо в'єтнамської кухні. Список необхідних продуктів: один пучочек молодого весняного цибулі; два-три сухих перчика чилі; сто п'ятдесят грамів свинячої печінки; триста грамів свинячої вирізки; дві столів. ложки рослинного масла; двісті п'ятдесят грамів чищених крабів; сто п'ятдесят грамів пагонів бамбука; сіль; щепоточка білого перчика; два великих помідора; одна чайн. ложка кукурудзяного борошна; половинка столів. ложки соусу нуоц мам; чайна ложка креветочной пасти; рубана кінза або петрушка; Кришимо білу частину весняного лука, а зелену викидаємо. Розтираємо в ступі сухий перчик чилі. Вирізку ріжемо скибочками, печінка - соломкою. Пагонами бамбука даємо стекти і ріжемо кружальцями. В воке розігріваємо олію, смажимо чилі і цибулю. Кладемо в вок свинину і печінку, а через пару хвилин крабів та бамбукові пагони. Приправляємо білим перцем і сіллю. Останніми додаємо помідори (попередньо їх обдаємо окропом, чистимо і ріжемо кубиками) і смажимо пару хвилин. Кукурудзяне борошно перемішуємо з двома столів. ложками води, креветочной пастою і соусом нуоц мам. Виливаємо суміш у " вок", доводимо до кипіння і знімаємо вок з вогню. Готову страву посипаємо подрібненою петрушкою або кінзою. | |
Просмотров: 604 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |