Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати свинину з крабами по-в'єтнамськи?
Оригінальне блюдо в'єтнамської кухні.
Список необхідних продуктів:
один пучочек молодого весняного цибулі;
два-три сухих перчика чилі;
сто п'ятдесят грамів свинячої печінки;
триста грамів свинячої вирізки;
дві столів. ложки рослинного масла;
двісті п'ятдесят грамів чищених крабів;
сто п'ятдесят грамів пагонів бамбука;
сіль;
щепоточка білого перчика;
два великих помідора;
одна чайн. ложка кукурудзяного борошна;
половинка столів. ложки соусу нуоц мам;
чайна ложка креветочной пасти;
рубана кінза або петрушка;

Кришимо білу частину весняного лука, а зелену викидаємо. Розтираємо в ступі сухий перчик чилі. Вирізку ріжемо скибочками, печінка - соломкою. Пагонами бамбука даємо стекти і ріжемо кружальцями.

В воке розігріваємо олію, смажимо чилі і цибулю. Кладемо в вок свинину і печінку, а через пару хвилин крабів та бамбукові пагони. Приправляємо білим перцем і сіллю. Останніми додаємо помідори (попередньо їх обдаємо окропом, чистимо і ріжемо кубиками) і смажимо пару хвилин.

Кукурудзяне борошно перемішуємо з двома столів. ложками води, креветочной пастою і соусом нуоц мам. Виливаємо суміш у " вок", доводимо до кипіння і знімаємо вок з вогню. Готову страву посипаємо подрібненою петрушкою або кінзою.

Просмотров: 569
Категория: Рецепти |
| Теги: п'ятдесят, столів

Рекомендовані рецепти:

Печінкові трюфеля в сирі
Картопля в паприці (рецепт)
Буженина в тесті
Лимонно-кокосовий пиріг
Перемячи з м'ясом
Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: