Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати свинину з капустою в горщику?
Зазвичай в горщику готують картоплю з м'ясом або тільки м'ясо, рідше - овочеве рагу. Капуста в такому виконанні зустрічається рідко. Тим цікавіше буде цей рецепт. Що знадобиться для приготування 700 грам капусти 400 грам копченої свинини або шинки Кілька кислих яблук (по вазі - 500 грам) 150 грам сметани або натурального йогурту Одна - дві чайних ложки кмину Сіль і чорний мелений перець Вершкове і рослинне масло Трохи бульйону або води Приготування Капусту нашаткуйте. Яблука очистіть від шкірки і серединки, наріжте невеликими шматочками. Свинину або шинку теж наріжте шматочками. В сковорідці розтопіть 20 грам вершкового масла, обсмажте на слабкому вогні м'ясо (шинку) і яблука. Обов'язково перемішуйте щоб не пригоріло. Коли яблука стануть м'якими, влийте три столові ложки бульйону або води і тушкуйте ще кілька хвилин. В каструлі з товстим дном або в казані розтопити 20 грам вершкового масла, влийте трохи олії капусту і тушкуйте під кришкою. Вона повинна стати м'якою, тоді посоліть за смаком, поперчіть, додайте кмин і сметану (або йогурт). Половину капусти розкладіть в порційні горщики, на неї викладіть трохи суміші з м'яса і яблук і закрийте капустою. Горщики прикрийте кришками або затягнути фольгою і запікайте півгодини при температурі 180 градусів. | |
Просмотров: 604 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |