Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати свинину з капустою в горщику?
Зазвичай в горщику готують картоплю з м'ясом або тільки м'ясо, рідше - овочеве рагу. Капуста в такому виконанні зустрічається рідко. Тим цікавіше буде цей рецепт.
Що знадобиться для приготування
700 грам капусти
400 грам копченої свинини або шинки
Кілька кислих яблук (по вазі - 500 грам)
150 грам сметани або натурального йогурту
Одна - дві чайних ложки кмину
Сіль і чорний мелений перець
Вершкове і рослинне масло
Трохи бульйону або води

Приготування

Капусту нашаткуйте. Яблука очистіть від шкірки і серединки, наріжте невеликими шматочками. Свинину або шинку теж наріжте шматочками.
В сковорідці розтопіть 20 грам вершкового масла, обсмажте на слабкому вогні м'ясо (шинку) і яблука. Обов'язково перемішуйте щоб не пригоріло. Коли яблука стануть м'якими, влийте три столові ложки бульйону або води і тушкуйте ще кілька хвилин.
В каструлі з товстим дном або в казані розтопити 20 грам вершкового масла, влийте трохи олії капусту і тушкуйте під кришкою. Вона повинна стати м'якою, тоді посоліть за смаком, поперчіть, додайте кмин і сметану (або йогурт).
Половину капусти розкладіть в порційні горщики, на неї викладіть трохи суміші з м'яса і яблук і закрийте капустою. Горщики прикрийте кришками або затягнути фольгою і запікайте півгодини при температурі 180 градусів.
Просмотров: 567
Категория: Рецепти |
| Теги: шматочками, яблука

Рекомендовані рецепти:

Полуничний пиріг
Ліниві голубці з грибами
Пиріг-галета з журавлиною
Булочки-рулетики до чаю
Сирний пиріг з карамеллю і яблуками
Кекс столичний
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: