Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати свинину в сметані? (рецепти для пароварки)
Страва повністю дієтичне. М'ясо для приготування береться нежирне, сметана теж з невисоким відсотком жирності. Спеції і прянощі підбирайте по своєму смаку, якщо дозволяє здоров'я, то покладіть перець горошком, лавровий лист - м'ясо вийде і ніжним і ароматним. Що нам знадобиться для приготування 700 грам нежирної свинини Склянку сметани Дві середні цибулини Пучок свіжої зелені (кріп або петрушка) Їдальня ложка борошна П'ять - шість горошин запашного перцю Два лаврові листки Мелений чорний перець і сіль за смаком Картоплю на гарнір Приготування Свинину потрібно нарізати невеликими шматочками, відбити, покласти на сковорідку де розігріте трохи вершкового масла, додати нарізану кубиками цибулю і злегка (щоб м'ясо «схопилося» обсмажити. Це потрібно для того, щоб при подальшій обробці свинина залишилася соковитою. Можна відмовитися від обсмажування і тільки відбити м'ясо. М'ясо викласти в чашу пароварки, посипати перцем і посолити за смаком. Змішати сметану з борошном, цією сумішшю залити м'ясо (можна влити трохи окропу), покласти лавровий лист, перець горошок і дрібно нарізану зелень. На нижній ярус викласти картоплю. Включити пароварку, готувати 25 - 30 хвилин. | |
Просмотров: 613 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |