Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати свинину в сметані? (рецепти для пароварки)
Страва повністю дієтичне. М'ясо для приготування береться нежирне, сметана теж з невисоким відсотком жирності. Спеції і прянощі підбирайте по своєму смаку, якщо дозволяє здоров'я, то покладіть перець горошком, лавровий лист - м'ясо вийде і ніжним і ароматним.
Що нам знадобиться для приготування
700 грам нежирної свинини
Склянку сметани
Дві середні цибулини
Пучок свіжої зелені (кріп або петрушка)
Їдальня ложка борошна
П'ять - шість горошин запашного перцю
Два лаврові листки
Мелений чорний перець і сіль за смаком
Картоплю на гарнір
Приготування

Свинину потрібно нарізати невеликими шматочками, відбити, покласти на сковорідку де розігріте трохи вершкового масла, додати нарізану кубиками цибулю і злегка (щоб м'ясо «схопилося» обсмажити. Це потрібно для того, щоб при подальшій обробці свинина залишилася соковитою. Можна відмовитися від обсмажування і тільки відбити м'ясо.
М'ясо викласти в чашу пароварки, посипати перцем і посолити за смаком. Змішати сметану з борошном, цією сумішшю залити м'ясо (можна влити трохи окропу), покласти лавровий лист, перець горошок і дрібно нарізану зелень.
На нижній ярус викласти картоплю. Включити пароварку, готувати 25 - 30 хвилин.
Просмотров: 613
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди "Пікантні"
Італійські медові пончики
Коржики на кефірі "від бабусі"
Свинячі реберця в пиві
Торт "Прага"
Ліниві голубці з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: