Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати свинину, тушковану з макаронними виробами?
Щоб приготувати свинину, тушковану з макаронними виробами, візьміть такі інгредієнти:
Свинина - п'ятсот грам;
Смалець або вершкове масло - дві - три столових ложки;
Лук - одна цибулина;
Помідори - двісті грам;
Солодкий (болгарський перець) - сто п'ятдесят грам;
Макаронні вироби - двісті п'ятдесят грам;
Бульйон - два склянки;
Перець, сіль - за смаком.


Приготування:

1. Свинину промийте, видаліть плівки, обсушіть і наріжте широкими порційними шматками. Шматки відбийте, посоліть, поперчіть і злегка обсмажте на сильно розігрітому смальці або вершковому маслі.

2. Підсмажене м'ясо перекладіть в сотейник або каструлю, залийте бульйоном, додайте дрібно нарізану пасеровану цибулю, помідори, нарізані часточками без шкіри і насіння, стручки очищеного солодкого (болгарського) перцю, нарізані у вигляді локшини. Додайте сіль і перець і тушкуйте м'ясо до напівготовності.

3. Макаронні вироби (ріжки, зірочки) відваріть до напівготовності в підсоленій воді, процідити, перекладіть в посуд з м'ясом, перемішайте з соусом і тушкуйте до повної готовності м'яса.
Якщо ви будете використовувати вермішель, то закладайте її в м'ясо без попереднього відварювання.
Просмотров: 497
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, свинину

Рекомендовані рецепти:

Трюфелі з апельсинових скоринок
Домашні чебуреки
Салат з оливками і тунцем
Творожник "Далматинець"
Рулет з яблуками
Яблучний пиріг з штрейзеля
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: