Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати свинину, смажену в мигдалевому соусі?
Одного разу приготована за наведеним рецепту свинина в мигдалевому соусі, безсумнівно,стане хітовим стравою в сім'ї. Як же приготувати свинину, смажену в мигдалевому соусі? Для приготування знадобиться: - 600 гр свинини (м'якоті), -150 мл м'ясного бульйону, - 1 стакан десертного вина, - 3 ст. ложки оливкової олії, - 50 гр родзинок, - 50 гр очищеного мигдалю, - спеції і приправи: перець, сіль, кориця, - 1 червоний, 1 зелений і 1 жовтий болгарський перець для прикраси блюдаю М'ясо миють, обсушують, натирають сіллю і перцем. Викладають у сотейник з розігрітим оливковою олією, обсмажують з кожного боку до утворення рум'яної скоринки. Після того, як м'ясо підрум'яниться, до нього додають бульйон і вино, корицю і родзинки. Усе накривають кришкою і тушкують протягом 20 хвилин на середньому вогні. За той час, поки гаситься м'ясо, обсмажують на розпеченій сухій сковорідці мигдаль - до тих пір, поки він не придбає золотавий колір. М'ясо виймають з сотейника, загортають на 10 хвилин у фольгу. У сотейник, додають мигдаль, тушкують соус на великому вогні, поки він не загусне. Перець очищають від насіння, нарізають великими, але акуратними шматками. Свинину звільняють від фольги, нарізають тонкими скибочками і викладають на блюдо. Шматочки м'яса поливають мигдальним соусом, прикрашають різнокольоровими шматочками перцю і подають на стіл. (Якщо хочете, щоб м'ясо набуло більш пікантний смак - перед тим, як обсмажувати в сотейнику, змастіть його невеликою кількістю гірчиці). | |
Просмотров: 570 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |