Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати свинину, смажену в мигдалевому соусі?
Одного разу приготована за наведеним рецепту свинина в мигдалевому соусі, безсумнівно,стане хітовим стравою в сім'ї. Як же приготувати свинину, смажену в мигдалевому соусі?
Для приготування знадобиться:
- 600 гр свинини (м'якоті),
-150 мл м'ясного бульйону,
- 1 стакан десертного вина,
- 3 ст. ложки оливкової олії,
- 50 гр родзинок,
- 50 гр очищеного мигдалю,
- спеції і приправи: перець, сіль, кориця,
- 1 червоний, 1 зелений і 1 жовтий болгарський перець для прикраси блюдаю

М'ясо миють, обсушують, натирають сіллю і перцем. Викладають у сотейник з розігрітим оливковою олією, обсмажують з кожного боку до утворення рум'яної скоринки. Після того, як м'ясо підрум'яниться, до нього додають бульйон і вино, корицю і родзинки. Усе накривають кришкою і тушкують протягом 20 хвилин на середньому вогні.
За той час, поки гаситься м'ясо, обсмажують на розпеченій сухій сковорідці мигдаль - до тих пір, поки він не придбає золотавий колір.
М'ясо виймають з сотейника, загортають на 10 хвилин у фольгу. У сотейник, додають мигдаль, тушкують соус на великому вогні, поки він не загусне.
Перець очищають від насіння, нарізають великими, але акуратними шматками.
Свинину звільняють від фольги, нарізають тонкими скибочками і викладають на блюдо. Шматочки м'яса поливають мигдальним соусом, прикрашають різнокольоровими шматочками перцю і подають на стіл.
(Якщо хочете, щоб м'ясо набуло більш пікантний смак - перед тим, як обсмажувати в сотейнику, змастіть його невеликою кількістю гірчиці).
Просмотров: 532
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Банановий кекс з маком
Гречка з консервованим тунцем
Картопляне пюре з базиліком
Шоколадне печиво
Простий рецепт домашнього морозива
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: