Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати суп з молодої зелені?
Відмінний весняний супчик! Легкий як за складом, так і в приготуванні, корисний і дуже ароматний. Щоб його приготувати знадобиться мінімум інгредієнтів - тільки свіжа зелень. Такий суп дуже популярний в болгарської національної кухні. Необхідні продукти Два пучка зеленого цибулі По одному пучку кропу і петрушки Одне яйце Дві столові ложки сметани або натурального йогурту, кисляку Дві столових ложки рослинного масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Нарізаємо зелену цибулю. У сотейнику розігріваємо олію, обсмажуємо в ньому цибулю одну - дві хвилини. Вливаємо склянку води, тушкуємо три хвилини на слабкому вогні. Кидаємо нарізану зелень петрушки і кропу, перемішуємо і тушкуємо ще хвилинки дві. Потім вливаємо приблизно літр холодної води (тоді зелень не втратить колір і не потемніє), доводимо до кипіння, робимо дуже маленький вогонь і тримаємо п'ять хвилин. За смаком солимо і перчимо. Яйце збити виделкою, змішати з йогуртом або з кислим молоком, сметаною і тонкою цівкою влити в гарячий суп. Швидко розмішати, інакше яйце вийде великими пластівцями. Все, наш суп готовий. Можна яйце зварити круто і натерти на тертці в готовий суп заправити сметаною - теж буде смачно. | |
Просмотров: 588 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |