Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати суп з молодої зелені?
Відмінний весняний супчик! Легкий як за складом, так і в приготуванні, корисний і дуже ароматний. Щоб його приготувати знадобиться мінімум інгредієнтів - тільки свіжа зелень. Такий суп дуже популярний в болгарської національної кухні.
Необхідні продукти
Два пучка зеленого цибулі
По одному пучку кропу і петрушки
Одне яйце
Дві столові ложки сметани або натурального йогурту, кисляку
Дві столових ложки рослинного масла
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування

Нарізаємо зелену цибулю. У сотейнику розігріваємо олію, обсмажуємо в ньому цибулю одну - дві хвилини. Вливаємо склянку води, тушкуємо три хвилини на слабкому вогні. Кидаємо нарізану зелень петрушки і кропу, перемішуємо і тушкуємо ще хвилинки дві. Потім вливаємо приблизно літр холодної води (тоді зелень не втратить колір і не потемніє), доводимо до кипіння, робимо дуже маленький вогонь і тримаємо п'ять хвилин. За смаком солимо і перчимо.
Яйце збити виделкою, змішати з йогуртом або з кислим молоком, сметаною і тонкою цівкою влити в гарячий суп. Швидко розмішати, інакше яйце вийде великими пластівцями. Все, наш суп готовий.
Можна яйце зварити круто і натерти на тертці в готовий суп заправити сметаною - теж буде смачно.
Просмотров: 435
Категория: Рецепти |
| Теги: яйце, суп

Рекомендовані рецепти:

Спагетті з шинкою і томатним соусом
Три рецепти хачапурі
Хлібні булочки з розмарином
Пиріжки "Асорті для всієї родини"
Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Сирні булочками з солодкою кукурудзою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: