Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати суп рисовий з реберцями?
Приготувавши рисовий суп з реберцями, будь-яка господиня може бути впевнена: родина і гості, спробувавши таку страву, обов'язково попросять добавки. Як же приготувати суп рисовий з реберцями? Для приготування знадобиться: - ріпчаста цибуля, морква, солодкий перець (кожного овоча по 1 штуці), - 5 картоплин, - 300 г свинячих реберець, - 200-300 мл томатного пюре, - 5 стіл. ложок рису, - 2 лаврових листа, - зелень: петрушка, кріп, - оливкова олія для смаження. Реберця варять у 2 літрах води до напівготовності. Овочі очищають. Картоплю ріжуть кубиками, моркву натирають на дрібній тертці, цибулю подрібнюють. Потім моркву з цибулею відправляють на розігріту сковороду з оливковою олією і обсмажують. Додають до обсмаженою овочам томатне пюре, дрібно нарізаний солодкий перець і тушкують все, помішуючи, ще 2-3 хвилини. В каструлю з майже звареними реберцями додають картоплю, лавровий лист і сіль. Через 5 хвилин туди ж відправляють приготовану зажарку і варять все ще 15 хвилин. Далі в каструлю всипають промитий рис, січену зелень. Блюдо трохи перчать і добре перемішують. Коли суп закипить, його знімають з вогню, накривають кришкою, дають настоятися і - подають до столу. | |
Просмотров: 552 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |