Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати суп рисовий з реберцями?
Приготувавши рисовий суп з реберцями, будь-яка господиня може бути впевнена: родина і гості, спробувавши таку страву, обов'язково попросять добавки. Як же приготувати суп рисовий з реберцями?
Для приготування знадобиться:

- ріпчаста цибуля, морква, солодкий перець (кожного овоча по 1 штуці),
- 5 картоплин,
- 300 г свинячих реберець,
- 200-300 мл томатного пюре,
- 5 стіл. ложок рису,
- 2 лаврових листа,
- зелень: петрушка, кріп,
- оливкова олія для смаження.

Реберця варять у 2 літрах води до напівготовності. Овочі очищають. Картоплю ріжуть кубиками, моркву натирають на дрібній тертці, цибулю подрібнюють. Потім моркву з цибулею відправляють на розігріту сковороду з оливковою олією і обсмажують.
Додають до обсмаженою овочам томатне пюре, дрібно нарізаний солодкий перець і тушкують все, помішуючи, ще 2-3 хвилини.
В каструлю з майже звареними реберцями додають картоплю, лавровий лист і сіль. Через 5 хвилин туди ж відправляють приготовану зажарку і варять все ще 15 хвилин.
Далі в каструлю всипають промитий рис, січену зелень. Блюдо трохи перчать і добре перемішують. Коли суп закипить, його знімають з вогню, накривають кришкою, дають настоятися і - подають до столу.
Просмотров: 512
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, реберцями

Рекомендовані рецепти:

Індичка з сухофруктами
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Бутербродний торт "Полосатик"
Домашній хліб з курагою
Ескалопи з свинини
Сирний пиріг з карамеллю і яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: