Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати стручкову квасоля з шинкою і томатом?
Для приготування цієї страви нам знадобиться заморожена стручкова квасоля і консервовані томати у власному соку. Влітку його звичайно ж можна приготувати зі свіжих овочів.
Необхідні продукти

Упаковка замороженої стручкової квасолі (500 грам)
100 грам будь напівкопченої ковбаси або шинки
Баночка консервованих томатів разом з соком
Одна велика цибулина
Два - три зубчики часнику (за смаком)
Прованські трави, сіль і перець
Столова ложка оцту (краще виноградний або яблучний)

Приготування

Квасоля не розморожуючи залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, варити доки вона не стане м'якою. Відкинути на друшляк і залишити щоб стікала вода.
В сковорідці розігріваємо масло, обсмажуємо в ньому нарізану півкільцями цибулю до золотистого кольору. Викладаємо томати, розминаємо їх виделкою і тушкуємо все разом. Потім додаємо квасолю, перемішуємо, вливаємо оцет, кладемо подрібнений часник. Через кілька хвилин додаємо нарізану кубиками шинку (ковбасу), солимо і перчимо, посипаємо приправою. Накриваємо сковорідку кришкою і на повільному вогні тушкуємо дві - три хвилини.
Виходить цілком самостійне блюдо, яке можна їсти просто з хлібом. А можна додати макарони і буде ситний вечеря для всього сімейства.
Просмотров: 419
Категория: Рецепти |
| Теги: разом, нарізану

Рекомендовані рецепти:

Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Домашні цукерки з інжиром
Рублене тісто
Шоколадні пряники з начинкою
Печиво з фісташками
Сирно-овочева паста
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: