Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати стручкову квасоля з шинкою і томатом?
Для приготування цієї страви нам знадобиться заморожена стручкова квасоля і консервовані томати у власному соку. Влітку його звичайно ж можна приготувати зі свіжих овочів. Необхідні продукти Упаковка замороженої стручкової квасолі (500 грам) 100 грам будь напівкопченої ковбаси або шинки Баночка консервованих томатів разом з соком Одна велика цибулина Два - три зубчики часнику (за смаком) Прованські трави, сіль і перець Столова ложка оцту (краще виноградний або яблучний) Приготування Квасоля не розморожуючи залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, варити доки вона не стане м'якою. Відкинути на друшляк і залишити щоб стікала вода. В сковорідці розігріваємо масло, обсмажуємо в ньому нарізану півкільцями цибулю до золотистого кольору. Викладаємо томати, розминаємо їх виделкою і тушкуємо все разом. Потім додаємо квасолю, перемішуємо, вливаємо оцет, кладемо подрібнений часник. Через кілька хвилин додаємо нарізану кубиками шинку (ковбасу), солимо і перчимо, посипаємо приправою. Накриваємо сковорідку кришкою і на повільному вогні тушкуємо дві - три хвилини. Виходить цілком самостійне блюдо, яке можна їсти просто з хлібом. А можна додати макарони і буде ситний вечеря для всього сімейства. | |
Просмотров: 599 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |