Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати стегенця з сиром?
Ті, кому пощастило хоча б раз скуштувати таке чудове блюдо, одностайно приходять до однієї думки: цим делікатесом неодмінно треба пригощати найдорожчих і бажаних гостей. Як його приготувати? Для приготування знадобиться: - 3-4 стегенця; - 2 лимона; - 5 часточок часнику; - 5 помідорів; - 50 гр плавленого сиру; - 3 цибулини; - 2 штучки прянощі гвоздики; - 1 ст. ложка вершкового масла; - сіль і перець. Стегенця промивають і поділяють на 2 частини кожен. Потім натирають на тертці часник, обмазують їм кожен стегенце, солять і перчать. Деко змащують маслом, укладають на нього стегенця і відправляють в розігріту духовку. Готують стегенця на невеликому вогні близько 15 хвилин - до тих пір, поки на поверхні м'яса не з'явиться рожево-золотава скоринка. Після цього деко виймають з духовки, на стегенця видавлюють сік з лимонів. помідори Нарізають кружальцями товщиною близько сантиметра, цибулю нарізають кільцями і укладають овочі на підготовлене м'ясо. Сир натирають на крупній тертці і посипають ним стегенця. Потім деко знову відправляють в духовку і готують м'ясо до того моменту, як розплавиться сир. | |
Просмотров: 565 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |