Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати стегенця з сиром?
Ті, кому пощастило хоча б раз скуштувати таке чудове блюдо, одностайно приходять до однієї думки: цим делікатесом неодмінно треба пригощати найдорожчих і бажаних гостей. Як його приготувати?
Для приготування знадобиться:
- 3-4 стегенця;
- 2 лимона;
- 5 часточок часнику;
- 5 помідорів;
- 50 гр плавленого сиру;
- 3 цибулини;
- 2 штучки прянощі гвоздики;
- 1 ст. ложка вершкового масла;
- сіль і перець.

Стегенця промивають і поділяють на 2 частини кожен. Потім натирають на тертці часник, обмазують їм кожен стегенце, солять і перчать. Деко змащують маслом, укладають на нього стегенця і відправляють в розігріту духовку. Готують стегенця на невеликому вогні близько 15 хвилин - до тих пір, поки на поверхні м'яса не з'явиться рожево-золотава скоринка. Після цього деко виймають з духовки, на стегенця видавлюють сік з лимонів.
помідори Нарізають кружальцями товщиною близько сантиметра, цибулю нарізають кільцями і укладають овочі на підготовлене м'ясо. Сир натирають на крупній тертці і посипають ним стегенця. Потім деко знову відправляють в духовку і готують м'ясо до того моменту, як розплавиться сир.
Просмотров: 371
Категория: Рецепти |
| Теги: Деко, стегенця

Рекомендовані рецепти:

Печиво "Анзак"
Рублене тісто
Печиво серпантин
Слойки з яблуками
Торт "Медовик"
Сирна запіканка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: