Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати спаржу з морквиною?
Є багато рецептів смачних страв, приготовлених з такого корисного продукту, як спаржева квасоля, сьогодні я запропоную вам відмінний спосіб приготування спаржі з морквою... Рецепт спаржевої квасолі з морквою: 250 грам спаржевої квасолі; 1-2 сирі морквини; 20 грам рослинного масла; щіпку чорного перцю; трохи солі. Створення будь-якого кулінарного шедевра з застосуванням спаржевої квасолі починається з того, що її потрібно гарненько промити, обрізати надто тверді вусики і відварити 10 хвилин в каструлі з киплячою водою. Тепер квасоля готова до маніпуляцій кулінарного характеру. Але, перш, ніж зайнятися квасолею, ми розберемося з морквою. Моркву слід почистити і натерти на крупній тертці, після чого тушкувати на сковорідці до тих пір, поки вона не стане м'якою і соковитою. Після того, як морква практично готова, квасолю необхідно нарізати невеликими шматочками і покласти на сковорідку і з'єднати з обсмаженою морквою, потім додати трохи чорного перцю, солі і згасити протягом 10-15 хвилин. Спаржа з морквою готова! Приємного апетиту! | |
Просмотров: 660 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |