Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати спаржу з морквиною?
Є багато рецептів смачних страв, приготовлених з такого корисного продукту, як спаржева квасоля, сьогодні я запропоную вам відмінний спосіб приготування спаржі з морквою...
Рецепт спаржевої квасолі з морквою:
250 грам спаржевої квасолі;
1-2 сирі морквини;
20 грам рослинного масла;
щіпку чорного перцю;
трохи солі.

Створення будь-якого кулінарного шедевра з застосуванням спаржевої квасолі починається з того, що її потрібно гарненько промити, обрізати надто тверді вусики і відварити 10 хвилин в каструлі з киплячою водою. Тепер квасоля готова до маніпуляцій кулінарного характеру.
Але, перш, ніж зайнятися квасолею, ми розберемося з морквою. Моркву слід почистити і натерти на крупній тертці, після чого тушкувати на сковорідці до тих пір, поки вона не стане м'якою і соковитою.
Після того, як морква практично готова, квасолю необхідно нарізати невеликими шматочками і покласти на сковорідку і з'єднати з обсмаженою морквою, потім додати трохи чорного перцю, солі і згасити протягом 10-15 хвилин.
Спаржа з морквою готова! Приємного апетиту!
Просмотров: 660
Категория: Рецепти |
| Теги: квасолі, морквою

Рекомендовані рецепти:

Стручкова квасоля з фаршем
Террін з печінки індички з абрикосами і коньяком
Швейцарський шоколадний рулет
Три рецепти хачапурі
Манник з цукатами
Цепеліни
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: