Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати спагетті з яловичиною і соусом?
Відмінний рецепт для швидкого вечері. Щоб було зовсім швидко, можна взяти замість яловичини свинину, тоді м'ясо буде готове, буквально за десять хвилин.
Що знадобиться для приготування
400 грамів яловичини або свинини
320 грамів спагетті
Столова ложка чебрецю
Одна цибулина
Дві часточки часнику
Три болгарських перцю різних кольорів
Сіль і перець за смаком
Банка томатів у власному соку
Рослинна олія
50 грам тертого сиру
Приготування

М'ясо нарізати тонкими смужками і обсмажити в олії разом з чебрецем. Перекласти на тарілку. Нарізати цибулю і часник дрібними кубиками, обсмажити до золотистого кольору в тому ж маслі. Болгарський перець нарізати смужками або шматочками, викласти до цибулі. Підлити ще олії, викласти перець і продовжувати обсмажувати на середньому вогні ще п'ять хвилин. Додати помідори разом з соком, лавровий лист, покласти м'ясо, посолити і поперчити, тушкувати під кришкою поки м'ясо не стане м'яким. Для свинини буде достатньо десяти хвилин, для яловичини трохи більше. В процесі приготування можна підлити трохи водички.
Відварити спагеті, викласти на тарілку, посипати тертим сиром і подати з м'ясом і соусом.
Просмотров: 566
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, перець

Рекомендовані рецепти:

Кекси з чорницею і брусницею
Закуска з курячого філе
Свинячі реберця в пиві
Картопляні биточки
Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Сирні оладки з зеленню
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: