Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати спагетті з яловичиною і соусом?
![]() Що знадобиться для приготування 400 грамів яловичини або свинини 320 грамів спагетті Столова ложка чебрецю Одна цибулина Дві часточки часнику Три болгарських перцю різних кольорів Сіль і перець за смаком Банка томатів у власному соку Рослинна олія 50 грам тертого сиру Приготування М'ясо нарізати тонкими смужками і обсмажити в олії разом з чебрецем. Перекласти на тарілку. Нарізати цибулю і часник дрібними кубиками, обсмажити до золотистого кольору в тому ж маслі. Болгарський перець нарізати смужками або шматочками, викласти до цибулі. Підлити ще олії, викласти перець і продовжувати обсмажувати на середньому вогні ще п'ять хвилин. Додати помідори разом з соком, лавровий лист, покласти м'ясо, посолити і поперчити, тушкувати під кришкою поки м'ясо не стане м'яким. Для свинини буде достатньо десяти хвилин, для яловичини трохи більше. В процесі приготування можна підлити трохи водички. Відварити спагеті, викласти на тарілку, посипати тертим сиром і подати з м'ясом і соусом. | |
Просмотров: 477 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |