Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати сочні з сирною начинкою?
У сирну начинку для того, щоб вона не вилазила, а залишалася всередині соковитою, рекомендується додати трохи манки. З тестом проблем виникнути не повинно.
Що знадобиться для приготування тіста
Три склянки борошна
Склянку цукру
Два яйця
Вісім столових ложок сметани
50 грам вершкового масла
Щіпка солі
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)

Для начинки

300 грам сиру
Дві столові ложки борошна
Дві столові ложки манної крупи
Дві столові ложки цукру
Дві столові ложки сметани
Два яєчних білка

Приготування

Для тіста м'яке масло і цукор змішати з яйцями, збити міксером у пишну масу. Додати сметану, погашену соду, сіль і борошно. Вимісити однорідне тісто. Сформувати з нього батон нарізати шматочками. Кожен шматочок скачати в кульку і потім розплющити в коржик.
Для начинки вбити білки і змішати їх з сиром, цукром, сметаною і борошном. В останню чергу додати манну крупу.
На кожну корж викласти по столовій ложці начинки (на одну сторону), накрити другою стороною так, щоб велика частина начинки була накрита тестом. Краї защипывать не потрібно. Змастіть сочні збитим яйцем і випікайте 15 - 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Просмотров: 442
Категория: Рецепти |
| Теги: начинки, тестом

Рекомендовані рецепти:

"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Спагетті з томатами і рибою
Закусочний рулет з серця
Цукерки "Вершкові тягучки"
Бразильський сирний хліб
Шоколадне печиво з кракелюром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: