Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати сочні з сирною начинкою?
У сирну начинку для того, щоб вона не вилазила, а залишалася всередині соковитою, рекомендується додати трохи манки. З тестом проблем виникнути не повинно. Що знадобиться для приготування тіста Три склянки борошна Склянку цукру Два яйця Вісім столових ложок сметани 50 грам вершкового масла Щіпка солі Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Для начинки 300 грам сиру Дві столові ложки борошна Дві столові ложки манної крупи Дві столові ложки цукру Дві столові ложки сметани Два яєчних білка Приготування Для тіста м'яке масло і цукор змішати з яйцями, збити міксером у пишну масу. Додати сметану, погашену соду, сіль і борошно. Вимісити однорідне тісто. Сформувати з нього батон нарізати шматочками. Кожен шматочок скачати в кульку і потім розплющити в коржик. Для начинки вбити білки і змішати їх з сиром, цукром, сметаною і борошном. В останню чергу додати манну крупу. На кожну корж викласти по столовій ложці начинки (на одну сторону), накрити другою стороною так, щоб велика частина начинки була накрита тестом. Краї защипывать не потрібно. Змастіть сочні збитим яйцем і випікайте 15 - 20 хвилин при температурі 200 градусів. | |
Просмотров: 598 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |