Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати смузі з персика і дині?
Один з обов'язкових компонентів цього смузі - фруктовий сік. Він може бути будь-яким, який вам подобається, головне щоб смак соку добре поєднувався зі смаком персика і дині і не конкурував, не перебивав основний смак напою. Якщо не додати сік, то замість смузі вийде фруктове пюре.
Необхідні продукти

800 грам стиглих персиків
Кілограм стиглої дині
Склянку - півтори будь-якого фруктового або ягідного соку
Харчовий лід (за бажанням)

Приготування

Коли в смузі змішуються два фрукта, один з них повинен бути з плоной, волокнистої м'якоттю щоб напій набував ситним і густим, а другий фрукт має бути соковитим - щоб трохи розбавити щільну консистенцію напою. Якщо обидва фрукта підбираються з щільною м'якоттю (як у цьому випадку), то бажано додавати трохи соку або мінеральної води.
Персики і диню потрібно очистити від шкірки, у дині видалити серединку з насінням. Нарізати м'якоть шматочками, покласти в блендер і збити до однорідного стану. Влити сік і ще раз збити. Додати харчовий лід, знову збити і розлити по склянках.
Якщо персики попалися дуже стиглі і дуже соковиті, то можна обійтися без додавання соку.
Просмотров: 641
Категория: Рецепти |
| Теги: бути, смузі

Рекомендовані рецепти:

Булочки з полуницею
Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Грушева шарлотка
Яєчна параті
Часникові булочки
Гречка в східному стилі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: